23948sdkhjf

Dansk Outlet takker af i Tilst

Den landsdækkende tøjkæde, Dansk Outlet, flytter ud af de nuværende lokaler i Anelystparken 13 i Tilst.
Dansk Outlet har siden 2009 haft til huse blandt burgerrestauranter og elektronikforretninger i Anelystparken, men det er snart slut. Bygningen i Anelystparken 13 er blevet solgt og skal gennemgå en større renovering. Det vil resultere i en højere husleje, hvilket ikke stemmer overens med Dansk Outlets koncept.

- Hos Dansk Outlet har vi det klokkeklare koncept, at vi vil være de billigste. For at være det, skal vi have så lave omkostninger som overhovedet muligt på andre områder. Det gælder også husleje. Med salget af bygningen i Tilst ser vi ikke en fremtid for Dansk Outlet i de hidtidige lokaler. I så fald skulle vi gå på kompromis med vores lave priser, og det kommer i hvert fald ikke til at ske. Vi vil til enhver tid hellere sælge billige varer fremfor at betale en dyr husleje, siger indehaver af butikken Bjarne Hedegaard.

Planer om mange nye butikker
At butikken i Tilst lukker ned skal ikke tolkes som om, det går skidt i den prisvenlige tøjkæde. Tværtimod. En håndfuld nye butikker er åbnet inden for det seneste år – lige fra Nykøbing Falster til Esbjerg – og ambitionerne på hovedkontoret i Ikast er store. Derfor betyder lukningen i Tilst også, at der skal findes lokaler til en ny butik i området.

- Vi har på nuværende tidspunkt 20 butikker, og vi har en målsætning om at runde 35 inden for de næste fem-seks år. Derfor er vi hele tiden på jagt efter nye franchisetagere og nye byer, der passer ind i vores koncept. Når vi lukker i Tilst, betyder det, at vi skal finde nye lokaler i området, og vi arbejder intenst på at finde optimale faciliteter, hvorfra vi kan sælge en masse kvalitetstøj til lavpris, lyder det fra Bjarne Hedegaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187