23948sdkhjf

Lars Larsen åbner citybutik i Aarhus, hvor det hele begyndte

Lars Larsen åbner 23. marts sin første jyske citybutik i Aarhus, hvor også verdens første Jysk Sengetøjslager slog dørene op i 1979.
Når Lars Larsen torsdag den 23. marts 2017 klipper snoren til Jysks første citybutik i Jylland, bliver det lidt af en historisk begivenhed. For det var nemlig også i Aarhus, hvor den nye citybutik rykker ind i Bruun’s Galleri, at verdens første JYSK-butik åbnede.

Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt var det på Silkeborgvej 45, at Lars Larsen slog dørene op for Jysk Sengetøjslager mandag den 2. april 1979, præcis klokken otte.

Inden åbningen stod flere end 100 forventningsfulde kunder i kø, som måtte lukkes ind i hold.

- Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at åbne vores første jyske citybutik i Aarhus, hvor det hele begyndte for 38 år siden. Jeg håber selvfølgelig også, at kunderne denne gang møder talstærkt frem for at få fingre i nogle af vores mange gode tilbud, siger Lars Larsen, der ejer Jysk.

Efter åbningen i Aarhus i 1979 gik det slag i slag for virksomheden, der indtil 2001 hed Jysk Sengetøjslager.

Bare 14 dage efter den første butiksåbning bød Lars Larsen velkommen indenfor i butik nummer to i Hadsund, og 14 dage senere igen i den tredje butik i Aalborg. I dag har Jysk over 2.400 butikker i 47 lande.

Rykker tættere på bykunderne
Faktisk åbnede Jysk Sengetøjslager i 1979 også en butik på Store Torv midt i Aarhus. Butikken blev sidenhen lukket, mens andre kom til, så Aarhus i dag har fem JYSK-butikker. Og nu er Lars Larsen klar til at åbne sin første citybutik i Danmarks mest besøgte shoppingcenter, Bruun’s Galleri, med 40.000 besøgende om dagen.

- Jysk har jo altid været kendt for vores gode tilbud og fokus på god kundeservice. Det, synes vi sådan set også, at indbyggerne i de største byer skal have glæde af, og derfor gør vi det nu endnu nemmere at komme til en Jysk-butik, som ligger helt inde i hjertet af Aarhus. Det er jeg sikker på, at mange glæder sig rigtig meget til, siger Lars Larsen.

Den nye citybutik i Bruun’s Galleri bliver Jysks butik nummer 103 i Danmark.

Fakta
- Lars Larsen åbnede verdens første Jysk Sengetøjslager mandag den 2. april 1979 på Silkeborgvej 45 i Aarhus
- Lars Larsen åbner JYSKs første citybutik i Jylland torsdag den 23. marts kl. 9 i Bruun’s Galleri i Aarhus
- Citybutikken ligger i hjertet af Bruun’s Galleri og overtager de tomme lokaler, hvor Fona tidligere havde butik
- Den nye citybutik har et salgsareal på knap 400 kvadratmeter, og fem medarbejdere er tilknyttet butikken.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391