23948sdkhjf

Meny har fundet sin drømmeplacering i København

Spritny Meny rykker ind i gammel våbenfabrik i Nordhavn.
Borgerne i Københavns Nordhavn kan fra foråret 2018 se frem til, at fødevaremarkedet Meny, som netop er blevet kåret til Danmarks mest innovative kæde, slår dørene op til ny butik i Århusgadekvarteret.

Den nye Meny-butik bliver på ca. 2.500 m2 og kommer til at ligge i Nordhavn, mere præcist i den historiske bygning, Riffelsyndikatet - en dansk våbenfabrik fra 1900, som bliver totalrenoveret.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Butikken kommer til at indeholde både slagter, bager, en fiskeafdeling og oste- og delikatesseafdeling samt flere shop-in-shop-butikker.

- Nordhavn er et af de mest innovative og spændende byområder i København. Så da vi fik muligheden for at etablere en Meny her, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Vi har gennem længere tid været på udkig efter den helt rigtige placering i København, og Nordhavn er en drømmeplacering for Meny. Vi har en ambition om at sætte nye standarder for fødevarebutikker i supermarkeds-segmentet, både når det kommer til kvalitet, sortiment og madarbejdernes faglighed og service, og vi tror på, at Meny passer perfekt til Nordhavns borgere’, siger koncept- og udviklingsdirektør i Meny, Martin Brinch Jöhncke og fortsætter:

- Vores nye butik i Århusgadekvarteret giver os en oplagt mulighed for at virkeliggøre drømmen om at etablere et moderne madunivers. Både beliggenheden, lokalerne, bydelen og ikke mindst kunderne gør, at vi kan afprøve mange af vores madidéer indenfor blandt andet street food og emballagefri zoner, der minimerer spild samtidig med, at det bliver sjovt at shoppe bæredygtigt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094