23948sdkhjf

Meny klar med kødfrit univers

17 procent af danskerne er flexitarianere med en eller flere kødfrie dage om ugen. Og nu gør Meny det lettere at fravælge kød.
For at gøre det kødfrie valg nemmere introducerer Meny nu, som den første kæde i dansk dagligvarehandel, et decideret kødfrit univers i køledisken, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Helt konkret er der tale om 21 forskellige veganske frokost- og middagsretter - to go eller ready to heat - hvoraf otte retter dagligt bliver tilberedt i fødevaremarkedets delikatesseafdeling.

Den første kødfrie køledisk åbner den 24. marts i MENYs store butik på Borups Alle i København, hvor madblogger Mia Sommer, der blev kåret som årets veganer i 2016, vil være tilstede.

- Som hele Danmarks fødevaremarked vil vi gerne være med til at udvikle forbrugernes madvaner, og der er et klart behov i markedet for veganske kvalitetsfødevarer og velsmagende, gode kødfrie måltider. Derfor tager vi nu skridtet fuldt ud og etablerer Danmarks første kødfrie fødevareunivers i vores butikker. Både i den betjente delikatesseafdeling og i separate kølere får vi et attraktivt vegansk sortiment, der imødekommer forbrugernes ønsker med hensyn til variation, inspiration og ikke mindst let tilgængelige, kødfrie måltider, siger Martin Brinch Jöhncke, koncept- og udviklingsdirektør i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Menys nye kødfrie univers består af mange forskellige retter. Otte af disse bliver dagligt lavet af madarbejderne i Menys delikatesseafdelinger, mens de resterende kommer fra udvalgte, veganske leverandører.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078