23948sdkhjf

Bruuns Galleri sender lokalt cykelhold til Frankrig

Bruuns Galleri har for første gang i 2017 uddelt 10.000 kroner via deres koncept 'Bruuns Galleri støtter lokalt', og de penge er gået til børne og unge-afdelingen i cykelklubben CK Aarhus.

Her er man utroligt glade for støtten, der gør, at man kan give de unge ryttere muligheden for både at blive bedre og få en fed oplevelse på samme tid.

- Pengene skal bruges til en træningslejr til sommer, hvor vi skal ned at køre i Frankrig i området omkring Mont Ventoux. Hvis vi ikke havde fået tildelt de her penge, så vil det kræve en større grad af involvering fra forældrene. Vi håber, at der nu kan komme 10 unge ryttere afsted, så det her er et vigtigt tilskud til udgifterne, det gør det bestemt nemmere for os forældre at få råd til at arrangere en god tur, siger Henrik Martinussen, der er formand for forældreudvalget i cykelklubbens ungdomsafdeling.

Hos Bruuns Galleri er de også glade for, at det var CK Aarhus, der endte med flest stemmer til årets første uddeling og dermed fik pengene.

- Vi er altid glade, når vi kan støtte en flok unge mennesker, der er ambitiøse og går så meget op i deres fritidsinteresse, som de her unge ryttere gør. Og så er det fedt at se, hvordan de netop kommer fra flere steder i Aarhus og ikke bare er samlet om et lille område, og at de så samtidig har et godt kammeratskab og kan lære en masse af hinanden, siger Pernille Lyager Laursen, Shopping Center koordinator i Bruuns Galleri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094