23948sdkhjf

Kvindelig direktør overtager chefstolen i Danske Spil

43-årige Susanne Mørch Koch skifter togdriften i DSB ud med hele Danmarks gule terning.
Lørdag den 1. april er det skiftedag i Danske Spil. Her begynder Susanne Mørch Koch officielt som virksomhedens nye adm. direktør.

Susanne Mørch Koch kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos DSB, og skal erstatte den 66-årige H. C. Madsen, der efter 12 år på posten har valgt at stoppe.

Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Susanne Mørch Koch har den seneste måned fulgt H. C. Madsen i Danske Spil, men har første officielle arbejdsdag på hovedkontoret i Brøndby mandag den 3. april, hvor hun fremadrettet skal sikre indtjening til hele Danmarks sports- og foreningsliv.

Susanne Mørch Koch overtager et selskab, der har leveret et historisk højt samfundsmæssigt overskud i 2016, men det får ikke den nye direktør til at læne sig tilbage.

-Konkurrencen er benhård på spilmarkedet, men ambitionen er klar; vi vil være danskernes fortrukne spilselskab.Et af vores strategiske mål er at give kunderne den bedst mulige kundeoplevelse på alle vores spil - uanset hvor de handler, om det er online eller i en fysisk butik. Jeg er klædt på til tænderne, og vil gerne se det hold, der kan slå holdet i Danske Spil, som jeg nu får lov til at lede.

Den nye direktør går til opgaven med ydmyghed og stolthed.

-Danske Spil er en stor støtte for Danmarks sport- og foreningsliv og leverer mere end 3 mio. kr. hver eneste dag tilbage til danskerne. Det er ikke kun en opgave jeg er pavestolt over at skulle tage stafetten på, men også en opgave jeg vil gøre mit absolutte ypperste for at løfte.

Fakta om Susanne Mørch Koch

2017-: Adm. Direktør i Danske Spil A/S

2013-2016:Kommerciel direktør og medlem af direktionen, DSB

2012-2013: Direktør, Fjern- & Regionaltog, medlem af koncernledelsen, DSB

April 2016-:Bestyrelsesmedlem i Coop Danmark A/S

Uddannet cand.merc.int. fra CBS i 1999.

Født i 1973.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062