23948sdkhjf

Kop & Kande giver rekordbeløb til Julemærkehjem

Pengene er med til at hjælpe børn, der har det svært, med et ophold på et af landets fire Julemærkehjem.
Børn og ansatte på Julemærkehjemmet Skælskør fik overrakt en check på 864.254 kroner, som isenkræmmerkæden Kop & Kande har indsamlet.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er virkelige stolte over, at Kop & Kande igen i år er med til at støtte Julemærkefonden. Vi overrækker en check på 864.254 kroner, hvilket er rekord for vores kampagne, og det glæder os at kunne gøre en forskel for børn, som går rundt og har det svært, siger Mette Ekmann, marketingchef i Kop & Kande.

Salget af Julemærker faldt sidste år med 1 million kroner i forhold til 2015. Set i det lys har Kop & Kandes rekordindsamling endnu større betydning for, at Julemærkefonden fortsat kan hjælpe børn og unge.

Kop & Kande solgte traditionen tro Julemærkefondens kort og julemærker op til jul, ligesom den Viborg-baserede isenkræmmerkæde og de 96 butikker solgte en række produkter, hvor kunderne støttede indsamlingen med et bestemt beløb ved køb.

- Vi har blandt andet solgt kalenderlys og nisser fra Etly Klarborg, men særligt ét produkt har været populært i 2016-kampagnen. Kop & Kande har været eneforhandler på Kay Bojesens nye spurvepar, og for hvert solgte par er der gået 25 kroner til Julemærkefonden. Det er helt klart det produkt, som har udløst det største beløb til indsamlingen, fortæller Mette Ekmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141