23948sdkhjf

Lars Larsen indtog Belgien

Køen af interesserede kunder var lang, da Lars Larsen var mødt op for personligt at åbne den første Jysk-butik i Belgien.
- Jeg har glædet mig til at åbne den første butik i Belgien, og jeg håber, at I vil synes godt om Jysk.

Sådan faldt ordene fra Lars Larsen i forbindelse med åbningen af den første Jysk-butik i Belgien, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Den fandt sted i byen Schoten tæt på Antwerpen, og et hurtigt blik på køen inden åbningen af butikken, vidnede om stor interesse for at se, hvad den nye kæde kunne byde på.

- Jeg er selvfølgelig glad for at så mange er mødt op, for det viser jo, at der er masser af potentiale for Jysk her i Belgien, sagde Lars Larsen.

Med åbningen af JYSK i Belgien, er der nu Jysk-butikker i 48 lande i verden.

- Det er klart, at åbningen i Belgien er en milepæl, fordi der nu er Jysk-butikker i stort set hele Europa. Men på sigt skal der åbnes Jysk-butikker i hele verden, så der er stadig masser af arbejde, der venter,” sagde Lars Larsen i forbindelse med åbningen i Belgien.

Udover butikken i Schoten åbnede Jysk samtidig butik nummer to i Belgien i byen Genk, og på sigt forventer Lars Larsen at kunne åbne cirka 50 butikker i Belgien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14