23948sdkhjf

5.000 lukkes ind ad gangen til Broen-åbning

Når shoppingcenteret Broen efter syv års tilløb åbner mandag den 10. april forventes 30.000 besøgende, så shoppingcenteret har garderet sig med hjemmeværn og vagter til åbningsdagene, da der kun må lukkes 5.000 ind af gangen.

Det skriver Ugeavisen Esbjerg.

-Det kan vi konstatere er erfaringen hos TK Development ved åbningen af andre shoppingcentre. Vi løber ingen chancer med sikkerheden, så vi har ekstra vagter ved alle indgange, som også er forsynet med meget nøjagtige tælleapparater, og udenfor har vi hjemmeværnet til at styre trafikken. Vi er lidt udfordret af gravearbejdet i Jernbanegade, så der skal vi have bilisterne styret udenom. Vi er jo allesammen helt nye i det her, nye butikker i et nyt center på en ny placering i Esbjerg, og jeg håber bare, at åbningsdagene kommer til at forløbe fantastisk, siger centerchef Janni Baslund Dam.

Broen Shopping slår som sagt dørene op mandag den 10. april 2017 kl. 8.00 og får i forbindelse med åbningen blandt andet besøg af den danske Melodi Grand Prix vinder Anja, de tre X-Factor finalister, MGP-børn, bandet L. I. G. A og Barbara Moleko.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125