23948sdkhjf

Elgiganten: Her er årets gavehits til konfirmanderne

Smartphones og lydanlæg ligger fortsat højt på gavelisten, og så er det blevet enormt populært at game, fortæller Elgiganten.
Lydanlæg, smartphones i lange baner og udstyr til gaming er blandt de mest populære gaver til årets konfirmander, lyder det fra Elgiganten.

- Lydanlæg har altid været enormt populære som konfirmationsgaver. I halvfemserne var maj måned altid minianlægs-sæsonen, og i nullerne var det lyd-dock’en, der storhittede på gavebordene. I år er det de trådløse højttalere fra fx Sonos, som står højt på konfirmandernes ønskelister, siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Gaming-udstyr er en anden kategori, som nærmest er eksploderet i popularitet de seneste par år. Det afspejler årets konfirmand-gaveborde også.

- Vi har set et sandt boom i efterspørgslen på gaming-produkter – dvs. alt lige fra gaming-computere og spille-konsoller og over til tilbehør som headsets, særlige gaming-mus, tastaturer og specielle stole til gaming. Det er blevet kæmpe stort inden for ganske kort tid og hitter virkelig hos konfirmanderne, siger Peder Stedal.

Smartphones, som fx Apples iPhone og Samsungs Galaxy, er også blandt de gaveønsker, som mange konfirmander har i år.

- Smartphones findes efterhånden i alle former og farver, men der er ingen tvivl om, at mange konfirmander ønsker sig topmodellerne fra de store brands som Apple, Samsung og Huawei, siger Peder Stedal.

Sidst men ikke mindst er der stadig tradition for produkter til personlig pleje. Men heller ikke her er udviklingen stået stille, forklarer direktøren.

- Det er en klassiker at give drengene barbermaskiner, mens pigerne får fx glattejern. Der er generelt kommet så mange nye spændende produkter inden for personlig pleje og velvære, at jeg tror de fleste vil blive overrasket hvis de besøger et af vores varehuse eller vores hjemmeside. Der er nærmest ikke det, som du ikke kan få i dag, siger Peder Stedal.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11