23948sdkhjf

Broen erkender parkeringsproblemer - vil dog intet ændre

Esbjerg Kommune har bedt Broen om at finde en løsning på p-kaos. Ikke tilfreds med Broens svar.
I Esbjerg skaber det problemer med parkering i sidegaderne omkring det nye store shoppingcenter Broen, at personalet i de 60 butikker ikke har adgang til ubegrænset medarbejderparkering, skriver JydskeVestkysten Vejen.

Derfor har kommunen været i kontakt med centret med henblik på at finde en løsning, og Broen har reageret ved at opfordre personalet i butikkerne til at bruge parkeringen på p-dækket i stedet for de omkringliggende gader.

Der er dog ikke særlige personalepladser på p-dækket, og derfor kan medarbejderne kun holde der i fire timer af gangen, og så skal bilen enten flyttes, eller der skal betales for parkering.

Det har Broen ikke umiddelbart tænkt sig at lave om, og det har fået formand for Teknik & Byggeudvalget, Anders Kronborg (S) til at reagere:

- Jeg har aftalt med Teknik & Miljø, at man mandag tager en fornyet drøftelse med Broens ledelse med henblik på at finde en løsning, som alle parter kan være tilfredse med. Det er fint, at Broen henstiller og opfordrer, men umiddelbart mener jeg ikke, at p-situationen i sidegaderne vil løses ved at holde fast i en model, der har været til rådighed hele tiden, siger han.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142