23948sdkhjf

Zalando tester on-demand returnering af varer i Stockholm

"Insta Returns" giver kunderne mulighed for at få afhentet returvarer inden for 60 minutter.
Zalando lancerer nu pilotprojektet ”Instant Returns” i Sverige, som "tager innovation inden for forbrugercentreret e-handel til et nyt niveau", skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Instant Returns er en returneringsservice, som giver Zalandos kunder mulighed for at returnere varer inden for et 60-minutters tidsinterval.

Pilotprojektet udføres i samarbejde med PostNord.

- Vi arbejder hele tiden på at forbedre shopping-oplevelsen hos vores kunder. At tilbyde smarte leverings- og returneringsservices er et vigtigt element i en verden, hvor tingene går stærkt. Mange onlinebutikker fokuserer kun på levering af pakker, men vi ser behovet for at tilbyde services, der går ud over dette. For at kunne give vores kunder den bedst mulige løsning, skal vi fortsætte med at gøre shopping-oplevelsen så nem, bekvem og ukompliceret som muligt, siger Kenneth Melchior, der er nordic cluster head hos Zalando.

Imens pilotprojektet løber, er servicen gratis tilgængelig for kunder i Stockholm fra mandag til fredag mellem 07.00-21.00.

Kunden anmoder om at returnere en vare direkte fra en hjemmeside og angiver adresse, dato og det ønskede tidsinterval for afhentning.

Kunden har mulighed for enten at få varen afhentet inden for de næste 60 minutter eller inden for et tidsinterval på en time inden for de kommende fire dage.

Lige så snart anmodningen er sendt, sender PostNord automatisk det valgte tidsinterval til den kurér, der er tættest på pakken.

Sådan fungerer Zalandos returneringsservice:

Svenske kunder har to servicemuligheder at vælge imellem fra mandag-fredag:

1. Øjeblikkelig afhentning, hvor pakken bliver afhentet af en kurér inden for 60 minutter efter
bookingtidspunktet mellem 8.00-19.00 (booking kan ske mellem 7.00-17.45).

2. På den valgte dag afhenter en kurér pakken inden for det bookede tidsinterval mellem 8.00- 21.00. Deadlinen kan planlægges op til fire dage i forvejen.

Servicen bliver testet henover Europa bl.a. i Tyskland, Frankrig og i Storbritannien og er udrullet i Holland. Nu er det blevet Stockholms tur.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14