23948sdkhjf

Idémøbler og Red Barnet sender live indsamlingsshow fra en sofa

Tv-vært Camilla Ottesen vil i et tolv timers indsamlingsshow låse sig selv fast til en sofa i Idémøbler til fordel for dårligt stillede børn.
Idémøbler er gået sammen med Red Barnet om et indsamlingsshow, hvor den kendte tv-vært Camilla Ottesen i 12 timer vil låse sig selv fast til en sofa i Idémøbler for at samle penge ind.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Hele forløbet sendes live på Facebook, hvor seerne med likes og delinger kan øge møbelkædens donation til Red Barnet, vinde præmier og samtidig forsøde tv-værtens ophold i sofaen.

De mange timer i sofaen lyder måske ikke i sig selv som en særlig stor udfordring, men under liveudsendelsen vil tv-vært Camilla Ottesen ikke have adgang til nogle fornødenheder, og hun er dermed i Facebook-brugernes hænder.

Den populære tv-vært får under opholdet i sofaen besøg af eksperter og repræsentanter fra Red Barnet, men det bliver ikke et indsamlingsshow i traditionel forstand, forklarer organisationen.

Netop brugernes engagement er en vigtig del af eksperimentet, da de i store dele af udsendelsen hjælper Camilla Ottesen med underholdningen. De får sågar mulighed for at komme ind og spise middag med værtinden.

Idémøbler ser det som en god mulighed for at involvere deres 125.000 følgere på Facebook, der derigennem også bliver en del af bidraget til Red Barnet.

- Vi har mange engagerede følgere, som nu på en underholdende måde kan blive klogere på vilkårene for dårligt stillede børn. Vi giver dem ikke traditionelt tv-show, men en udsendelse udviklet specielt til dem og platformen, siger Martin Hallund, der er kædedirektør Idémøbler.

Idémøbler er sammen med Ilva og Jysk hovedsponsor for Red Barnet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078