23948sdkhjf

Pandora fik prygl, mens renterne stod i stampe

Tirsdag var en afdæmpet dag på de finansielle markeder herhjemme, hvor aktierne faldt en smule, mens statsrenterne sluttede samme sted, som de var startet.

Aktien i smykkeselskabet Pandora endte som bundprop i det danske eliteindeks tirsdag. Aktien faldt med 2,7 pct. til 655,50 kr. - og er med tirsdagens fald nede med lidt over 29 pct. i år alene.

- Det er lidt den samme tendens som i den seneste tid, vi ser hos Pandora i dag. Udlandet sælger ud på grund af usikkerhed omkring fremtiden. Det er de amerikanske kunder, der er bekymringen, da detailhandlen i USA er under pres. Og investorerne spørger nu sig selv, om Pandora har de rigtige produkter på hylderne, siger Martin Munk, senioraktierådgiver i Jyske Bank, til Ritzau Finans.

- Man kan sige, at Pandora har bevæget sig ind i et vakuum, hvor der skal nyt til i form af nøgletal eller andet for at rykke kursen og troen på aktien, vurderer Martin Munk.

Tirsdag fragik retten til et udbytte på 9 kr. desuden Pandora-aktien - men faldet i kroner var større og endte på 18 kr.

Samlet faldt C20 Cap-indekset med 0,3 pct. til 1151,07.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203