23948sdkhjf

Susanne er klar til at åbne Sengespecialisten i Holstebro

”Jeg har det som en cirkushest, der bare vil ind i manegen.”
Fredag den 26. maj kl. 10 byder butikschef Susanne Lauridsen indenfor i Sengespecialistens nye butik på Nyholmvej 1 i Holstebro, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

De sidste to måneder har Susanne Lauridsen lært mere om senge og god søvn, end hun nogensinde havde drømt om.

Som nyoplært butikschef føler hun sig nu fuldt klædt på til at byde kunderne velkommen i den nye butik i Holstebro, hvor hun står klar med råd og vejledning til at finde den rette seng og opnå en optimal søvn.

- Jeg har de seneste seks år arbejdet med folk, der har haft problemer i bevægeapparatet, så jeg ved, hvad det betyder, om man ligger godt om natten. Jeg har også en sundhedsfaglig grunduddannelse, som jeg vil trække på, når jeg skal hjælpe kunderne med at finde den helt rigtige seng til dem, siger Susanne Lauridsen, som tidligere har arbejdet hos Sahva, der er specialister i kroppens bevægelighed.

- Jeg glæder mig helt vildt til at få startet op. Faktisk kan jeg næsten ikke stå stille. Jeg har det lidt ligesom en cirkushest, der bare gerne vil ind i manegen. Allermest glæder jeg mig til at møde kunderne og finde frem til deres behov, siger Susanne Lauridsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094