23948sdkhjf

Slagteriarbejdere har genoptaget arbejdet

Efter et fagligt møde mandag morgen, slagtes der nu atter svin på Danish Crowns slagteri i Egebjerg nord for Horsens.
Fredag var arbejdet nedlagt i vrede over, at en tillidsmand havde fået en advarsel i kølvandet på afstemningen om ny overenskomst. Slagteri og ansatte har nu lagt striden bag sig.

For en måned siden strejkede mellem 1000 og 1200 slagteriarbejderne på Danish Crown i Horsens og Blans på grund af utilfredshed med den netop indgåede overenskomst.

Fredagens faglige møde og efterfølgende arbejdsnedlæggelser har udspring i efterdønninger fra polemikken om den nye overenskomst, som slagteriarbejderne var arge modstandere af. Undervejs var tillidsmand Klaus Olesen en markant aktør i pressen, hvilket Danish Crowns ledelse har påtalt og givet ham en skriftlig advarsel for.

Det udløste fredag så nye arbejdsnedlæggelser - men mandag morgen er konflikten bilagt. Danish Crown og slagteriarbejdernes tillidsmand Klaus Olesen har bebudet en fælles pressemeddelelse om sagens løsning senere mandag.

Efter et fagligt møde tidlig mandag morgen, slagtes der nu atter svin på Danish Crowns Slagteri i Egebjerg nord for Horsens.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08