23948sdkhjf

Matas tester større butikker og bofællesskaber

Efter succes i Sønderborg vil Matas teste større butiksformater med shop-in-shops især i mindre byer.
De seneste syv måneder har Matas været vært for et apotek, der fysisk er placeret under samme tag som Matas i Sønderborg.

Konceptet har vist sig at være så populært hos forbrugerne, at Matas påtænker at teste bofællesskaber i flere Matas butikker - herunder også i mindre byer, hvor kæden vurderer, konceptet giver ekstra god mening.

Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

- Kunderne har taget rigtig godt imod vores initiativ i Sønderborg, hvor de kan få faglig rådgivning i alt lige fra hudpleje og makeup til vitaminer og medicin. Det at have materialister, farmakonomer og farmaceuter i samme butiksramme giver god kundestrøm, og konceptet har vist sig som en win-win i Sønderborg, siger administrerende direktør i Matas,Terje List.

- Derfor planlægger vi nu bofællesskaber i flere af vores butikker. Særligt i mindre byer, der generelt er ramt af nedgang i butiksudbud og kundestrøm, tror vi på, det giver mening for andre detailkoncepter at drive butik som shop-i-shop i en stor Matas. Kunderne vil fortsat gerne handle lokalt, hvis købsoplevelsen er varieret og spændende nok. Her vil flere koncepter under samme tag være et godt alternativ til en længere køretur til den større naboby, fortsætter han.

Indehaver af Sønderborg Løve Apotek og ejer af apoteket i Matas, Gisela Weber Mezghani, er enig i, at bofællesskabet er en succes.

- Vores kunder udtrykker stor glæde ved at komme på vores apotek i Matas. Eftersom både apoteket og Matas tilbyder kunderne faglig rådgivning, supplerer vi hinanden rigtig godt, siger apotekeren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141