23948sdkhjf

Intersport-butik konkurslukket

Gæld på 15 millioner kr. efter konkursen i Frederikshavn, ifølge kurator.
Intersport-butikken på Havnegade 4-6 i Frederikshavn er erklæret konkurs og lukket.

Kreditorernes samlede krav løber op i 15 millioner kr. Det oplyser kurator i konkursboet, advokat Jeanette Illum-Johansen.

- Kreditorerne omfatter banker, leverandører, medarbejdere, Skat og især Intersport Danmark, fortæller hun til Nordjyske Medier.

Det er ellers kun omkring fire år siden, at Intersport åbnede i de store lokaler på Havnegade i Frederikshavn, men indtægten stod ikke mål med udgifterne.

- Det var ikke muligt for dem at skabe overskud på driften. De var bundet til et forholdsvis stort lejemål, og det kunne ikke lade sig gøre at få det til at hænge sammen økonomisk, fortæller kurator.

Torsdag blev selskabet, der drev Intersport-butikken i Havnegade i Frederikshavn, erklæret konkurs ved skifteretten i Odense. Intersport Danmark har hovedkontor i Odense, og - ifølge kurator - blev butikken i Frederikshavn drevet af et datterselskab.

Jeanette Illum-Johansen tvivler kraftigt på, at det er muligt at finde og realisere værdier til 15 millioner kr. efter konkursen, så alle kreditorerne kan få, hvad de mener at have til gode.

- Men vi er ved at undersøge, om det er muligt at overdrage forretningen helt til andre, siger Jeanette Illum-Johansen.

Blandt værdierne er blandt andet et større varelager.

Kurator skønner, at lukningen berører 15 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125