23948sdkhjf

Private cykelbude leverer Irma-varer direkte til hoveddør

Med den nye Fetch-app, der netop er lanceret, kan man nu springe køen ved kassen over. I hvert tilfælde, når du handler i Irma i København.

Med appen i hånden kan man bestille dagligvarer, hvorefter varerne omgående pakkes i butikken og leveres direkte til ens hoveddør af private cykelbude og lokale kunder, der er tilmeldt ordningen som bud. Alt sammen inden for kun få minutter. Det skriver Irma i en pressemeddelelse.

Og Irma satser ikke kun på de kunder der vil have deres varer bragt ud.

Er man Irma-kunde med mere plads i cykelkurven eller en glad cyklist med lyst til at tjene penge ved at handle for andre i lokalområdet, kan man tilmelde dig som bud. Det eneste det kræver er en cykel og et par gode ben.

Indtil videre har et par hundrede kunder og bude tilmeldt sig ordningen, der omfatter Irma-butikker fra Østerbro til Indre By og Christianshavn, hvor app'en på kort tid har vakt stor interesse.

- Generelt er interessen for vores nye service stor. Især fordi der er tale om strakslevering med en leveringstid ofte på under 15-20 minutter, fortæller Christian Thorborg, der er direktør i den nye start up virksomhed Fetch.

Også hos Irma ser direktør Søren Steffensen store muligheder i den nye app.

- Fetch er deleøkonomi, når den er bedst og i bogstaveligste forstand et grønt bud på en ny indkøbsoplevelse i dagligvarehandlen, der går godt i hånd med Irmas visioner om at drive dagligvarehandel baseret på ansvarlighed og bæredygtighed. Deleøkonomi er kommet for at blive, og med Fetch handler vi sammen for et bedre klima, lyder det fra Søren Steffensen.
Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094