23948sdkhjf

Danmarks største haveshow indtager Valbyparken

Valbyparken kommer til at summe af haveglæde, når Haveselskabet og Silvan åbner Danmarks største haveudstilling Cph Garden på onsdag.
Bæredygtige byhaver, spiselige afgrøder og smukke prydhaver.

Der bliver noget for enhver smag, når Silvan og Haveselskabet byder velkommen til det store haveshow Cph Garden i Valbyparken fra den 21.-25. juni, fortæller Silvan i en pressemeddelelse.

Både nuværende og kommende haveentusiaster kan lade sig inspirere af de nyeste havetrends og gå på opdagelse i alt fra spektakulære prydhaver til hippe byhaver.

Haveshowet Cph Garden bliver den første af sin slags i Danmark. Og som henholdsvis hovedsponsor og arrangør glæder Silvan og Haveselskabet sig meget til at præsentere de besøgende for en bred vifte af foredrag, demonstrationer, værksteder og grønne oplevelser.

- Vi glæder os enormt meget til, at det endelig går løs. Det er blevet meget trendy at dyrke have, uanset om man har et lille frimærke midt i byen eller mange hektar på landet. Til Cph Garden kan man opleve de nyeste tendenser inden for alle typer af haver. Udstillingen er Danmarks første store haveshow, der henter inspiration fra nogle af verdens førende haveudstillinger i England. Vi er spændte på at møde de mange besøgende og give dem en haveoplevelse ud over det sædvanlige, siger produktchef Klaus Jensen fra Silvan.

Under Cph Garden vil Silvan være til stede med en 100 kvm salgsstand og en udstillingshave på 9 kvm, hvor man kan lade sig inspirere af nye idéer til altaner, drivhuse, højbede og meget mere.

Derudover er byggemarkedet partner på en 50 kvm showhave, Seernes drømmehave, i samarbejde med TV2 Fri.

Konceptet er, at seerne leverer input og idéer, og herefter tager havearkitekt Knud Bundgaard over og skaber seernes drømmehave.

Silvan og Haveselskabet forventer mindst 20.000 besøgende fra ind- og udland i løbet af de fem dage.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141