23948sdkhjf

Stenbroens møbelkæde har åbnet sin syvende butik

Og Nova Møbler har også planer om næste åbning.

Møbelkæden Nova Møbler slog torsdag dørene op for sin 7. butik, som ligger i Valby, og kædens indehaver Soha Solaimanpour glæder sig over en god modtagelse fra kunderne.

- Rigtig mange mennesker har besøgt vores butik, og mange kender os i forvejen fra byen eller Nørrebrogade. De er positive over for, at der åbner en lille detailbutik som vores, hvor der ellers er mange caféer og restauranter, siger han til Wood Supply.

Nova Møblers store niche er at være storbyens lille møbelbutik for de designbevidste. Med delsvis egenproduktion af møbler og boligtilbehør og delvis med indkøb fra eksterne producenter.

- Vi satsede fra starten rigtig meget på dem, der lever på Nørrebro og som har brug for møbler, der ikke fylder meget i en 1- eller 2-værelses lejlighed. Så man finder de møbler hos os, der passer ind. Vores sofaborde er for eksempel ikke længere end 120 centimeter.

Foruden hovedstadsområdet og Helsingør har Nova Møbler en butik i Aarhus og en i Odense.

Nu bestræber kæden sig på, at Aalborg skal være den næste by på Danmarkskortet, men den rigtige placering er ikke fundet endnu.

- Vi har haft samme tema oppe, som dengang vi etablerede os i Odense: At folk siger, at der ikke er liv i midtbyen længere og at man skal ud i storcentrene. Men det er dødkedeligt at ligge i et storcenter, og det er slet ikke den slags butik, jeg gider drive. Vi har meget erfaring fra København, som vi kan bruge, og vi kan godt lide at ligge i brokvarterene. Så i Aalborg bliver det måske ikke lige i gågaden. Men tæt på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078