23948sdkhjf

Fra nul til 15.000 biler på en uge

Nylanceret bil-portal er kommet godt fra start og tager konkurrencen op med branchens etablerede kræfter.
Med mere end en halv mio. brugtvognssalg hvert år er markedet for brugtbilhandel i konstant bevægelse.

Nu har den nye portal https://bilhandel.dk/ set dagens lys. Den er blevet til i et samarbejde mellem folk fra bilbranchen, som bl.a. har været med til at starte BilBasen op, og folk med erfaring fra nogle af de største online markedspladser herhjemme og i udlandet såsom DBA og eBay.

Det skriver Bazoom i en pressemeddelelse.

- Enhver begyndelse er svær, men i løbet af den første uge lykkedes det at lancere en hjemmeside, en app og gå fra nul til 15.000 biler, siger Kenneth Andersen fra BilHandel.

- Vi har tydeligt kunne mærke, at de danske forhandlere længe har manglet et godt alternativ til BilBasen. Vi er glade for, at der er blevet taget så godt imod BilHandel og vi arbejder hårdt på at rulle en række banebrydende funktioner ud i den nærmeste fremtid, fortsætter Kenneth Andersen.

Ifølge Danmarks Statistik har der været 550.000 brugtvogns-salg over det sidste år.

Det er imidlertid stadig klassiske problematikker såsom kilometerfusk og restgæld, der udgør de mest hyppige faldgruber, fortæller BilHandel.

Derfor har BilHandel desuden etableret et samarbejde med TjekBil, en hjemmeside og app, som giver kunderne mulighed for at undersøge biler for restgæld, kilometerfusk og gennemse synsrapporter inden de køber.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109