23948sdkhjf

Nye fødevarer vinder Produktprisen 2017

Rødkål, kombucha og økologisk sommer-is vinder årets Produktpriser 2017.
SuperBrugsen, Kvickly, Dagli'Brugsen og landets største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem har i flere måneder været på jagt efter de bedste lokale produkter i Danmark inden for mad, drikke og konfekture.

Jagten er nu kulmineret med kåringen af vinderne: Rødkål, kombucha og økologisk sommer-is.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Produktprisen gives til produkter, der med en god historie, en særlig råvare og unik oprindelse kan give forbrugerne nye og spændende smagsoplevelser.

Kombucha fra producenten Klint & Bro, rødkål fra Nord & Sylt og økologisk sommeris fra Jacob & Jakob Icecream vandt hver sin kategori inden for mad, drikke og konfekture.

71 produkter er blevet smagt og testet, og 9 producenter blev udvalgt til at dyste om Produktprisen 2017.

Formålet med Produktprisen 2017 er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter inden for mad, drikke og konfekture og være med til at synliggøre gode eksempler på, hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et lokalt produkt.

Alle tre vindere af Produktprisen 2017 modtager en præmie på 5.000 kroner, og bliver tilbudt at mødes med Coop om fremadrettet samarbejde og mulighed for at testsælge finaleproduktet i tre lokale Coop-butikker (SuperBrugsen, Dagli'Brugsen eller Kvickly).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172