23948sdkhjf

Panayotis kåret til Årets brudebutik

Brudebranchens bedste var samlet, da Bryllupsmagasinet i weekenden kårede Årets brudebutik 2017.
Det var det helt store bryllupsshow, der var dækket op til, da Bryllupsmagasinet holdt Nordic Bridal Show 2017 i weekenden.

Magasinets læsere havde stemt fem finalister videre i finalen og i sidste ende blev det Panayotis, der kunne vise vinderprisen frem.

Det fortæller Panayotis i en pressemeddelelse.

Indehaver Michael Panayotis har svært ved at få armene ned over kåringen, og han mener, at den kommer som resultat af hårdt arbejde.

- Det er en stor ære for Panayotis at modtage prisen som Årets Brudebutik – specielt når man ser på de dygtige, nominerede butikker, der var med i finalen. Det er en kæmpe cadeau til det hårde arbejde, vores piger udfører i hverdagen. Samtidig vil jeg gerne sige en kæmpe tak til Bryllupsmagasinet, Nordic Bridal og alle vores øvrige samarbejdspartnere, der hjælper os med at opfylde vores brudes drømme.

- Det største er, at det er kunderne, der giver prisen. Det er rigtig fedt og et stort skulderklap til os og vores arbejde med kunderne. Vi er meget taknemmelige for de mange, der har stemt lige netop på os, sagde Louise Strande, der har adskillige års erfaring som såkaldt 'drømmetyder' hos Panayotis.

Michael Panayotis er anden generation i brudebutikken efter, at han overtog efter sin far i 2005.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114