23948sdkhjf

Tigerspring med butik nummer 800

Flying Tiger Copenhagen runder et skarpt hjørne fredag.
Det går stærkt for Flying Tiger Copenhagen i disse år. Butikskæden åbner i gennemsnit to til tre nye butikker om ugen – og det danske detailkoncept har vist sig særdeles bæredygtigt på selv meget forskelligartede markeder. Butikkerne servicerer i dag over 100 millioner kunder fra Europa over Asien til USA.

Den første butik åbnede i København i 1995 under navnet Tiger. Den første forretning uden for Danmark åbnede i den islandske hovedstad Reykjavik i 2001. Efterhånden som butikkerne spredte sig ud over Europa og dernæst resten af verden, blev konceptet kendt under forskellige navne som bl.a. TGR og Flying Tiger. Siden sommeren 2016 er alle butikker imidlertid blevet samlet under ét brand-navn, Flying Tiger Copenhagen.

Rejsen til Reims
Butiksåbningen fredag 21. juli er en del af en markant ekspansion i Frankrig, hvor Flying Tiger Copenhagen siden slutningen af 2014 har åbnet hele 27 forretninger. Franskmændene har således taget rigtig godt imod Flying Tiger Copenhagen, og målet er at åbne yderligere 50 nye butikker i Frankrig i de kommende år.

- Vi oplever i Frankrig, såvel som på andre internationale markeder, at kunderne er glade for kombinationen af et inspirerende, mangeartet vareudbud og en uhøjtidelig, kreativ atmosfære, der af mange opleves som særlig skandinavisk”, siger Michael Linander.

Flying Tiger Copenhagen omsatte i 2016 for næsten 4,3 mia. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078