23948sdkhjf

Hårup-firma indretter butikker i hele verden

Dansk-produceret butiksinventar har skabt en snes arbejdspladser hos Stoffer Retail Solutions.

I Hårup ved Silkeborg har fremstiller Stoffer Retail Solutions butiksinventar, som er efterspurgt af butikker i hele verden. Det skriver mja.dk.

Det lille eventyr startede for 18 år siden med arbejde for Boconcept - før det hed Boconcept. Firmaets bagmand, Jan Kristoffersen,

- I 1999 blev vi kontaktet af Club 8 Møbler, der senere blev til Boconcept. De ville have egne butikker, og vi byggede i første omgang to butikker for dem, og vi fik at vide at vi også skulle lave inventaret. Dét fik vi udført til Boconcepts store tilfredshed, og derfra har det så bare taget fart, siger Jan Kristoffersen, manden bag Stoffer Retail Solutions, til mja.dk.

Siden har firmaet lavet knap 90 butikker for Boconcept rundt om i verden.

Kundekredsen er udvidet til kæder som Boconcept, Bestseller, HTH, Idémøbler, Done by Deer, Modul Retail Solutions og Illums Bolighus. Til den faste kundekreds hører også andre store og små detailkæder.

Stoffer Retail Solutions har cirka 20 medarbejdere. I Hårup er der produktionshal, værksted og malerrum. Typisk bliver alt inventaret til en given opgave typisk fremstillet der og så fragtet til og monteret hos kunden.

De fleste opgaver er i Danmark, Sverige, Tyskland og England. Firmaet opererer dog i hele verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094