23948sdkhjf

Lidl åbner butik i Frihedens Butikscenter

Borgmester i Hvidovre Kommune, Helle Moesgaard Adelborg, indvier den nye butik.
Dagligvarekæden Lidl har i lang tid haft et ønske om at åbne en butik i Hvidovre, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

At butikken nu er en realitet, vækker speciel stor begejstring hos udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen:

- Vi har længe været på udkig efter den helt rigtige beliggenhed i Hvidovre, og den har vi fundet nu. Når vi åbner i Frihedens Butikscenter, kan vi med vores store vareudbud til nogle af Danmarks bedste priser bidrage til at gøre centret endnu mere attraktivt, lyder det fra ham.

I spidsen for butikken i Frihedens Butikscenter står 47-årige Hans Ole Christensen, som har 30 års erfaring fra detailbranchen. Nu er turen så kommet til butikken i Frihedens Butikscenter.

Sammen med et team på 25 medarbejdere, som består af både erfarne Lidl-medarbejdere og nye medarbejdere fra lokalområdet, ser han frem til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

- Vi glæder os meget til at hilse på kunderne her i Butikscenter Friheden. Jeg er sikker på, at vores store udvalg af danske produkter, og ikke mindst vores populære produkter under egne mærker til fordelagtige priser, vil tiltale kunderne og sende os godt fra start, siger Hans Ole Christensen.

Butikken er beliggende i Frihedens Butikscenter, Strandmarksvej 20, 2650 Hvidovre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109