23948sdkhjf

Dolph Lundgren bliver ny frontfigur for Smarteyes

Optikerkæden Smarteyes præsenterer i deres efterårskampagne Dolph Lundgren som ny frontfigur og ambassadør.
Siden 2014 har den svenske skuespiller og model Izabella Scorupo været frontfigur for Smarteyes og optikerkædens ansigt udadtil. Nu får hun selskab af skuespilleren Dolph Lundgren.

- Vi er meget glade for og stolte over, at Dolph har valgt at samarbejde med os. Dolph er et stilikon med en fantastisk personlighed og nogle stærke værdier, som blandt andet kommer til udtryk i hans arbejde mod trafficking. Han kommer til at gøre sig godt sammen med vores nuværende ambassadør Izabella Scorupo, lyder det fra administrerende direktør i Smarteyes Danmark Mads Kanstrup Poulsen.

Dolph Lundgren er bosat i Los Angeles, hvor han har sit virke som skuespiller, manuskriptforfatter og producer. I løbet af sin skuespillerkarriere har han deltaget i et stort antal film inden for actiongenren. Han er særligt kendt for sine roller som henholdsvis Ivan Drago i Rocky IV og Gunnar Jensen i The Expendables-triologien. Dolph Lundgren er snart aktuel med storfilmen Aquaman, som har forventet premiere i slutningen af 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189