23948sdkhjf

Netto bygger ny, stor butik i Aabenraa

- Vi forventer, at det bliver metropolen i Aabenraa, siger udviklingschef for Salling Group.

I mange år har der ligget en Netto i et lille center på Løgumklostervej i Aabenraa, men tiden er løbet fra den placering, og nu har Salling Group købt en stor grund på den anden side af vejen, hvor der skal bygges en helt ny butik. 

Det fortæller Jydske Vestkysten

Planen er, at den bygning på grunden, der tidligere husede en Fakta-butik, skal moderniseres og udvides for at gøre plads til en 1200 kvadratmeter stor Netto-butik, mens bygningen på nabogrunden, der tidligere var en genbrugsbutik, skal rives ned. 

Salling Group har store forventninger til den nye butik.

- Vi forventer, at det bliver metropolen i Aabenraa. Der, hvor folk mødes. Vi får en butik, der ligger lige ved indgangen til byen og som sagt kan vi ikke få en bedre placering i Aabenraa, så jeg er stensikker på, at det bliver stedet, hvor man handler i Aabenraa, siger Carsten Hadsbjerg, der er udviklingschef  i Salling Group. 

Der er tre meters højdeforskel på de to gamle butiksgrunde, så hele grunden skal planeres, inden byggeriet af udvidelsen kan gå i gang. Men Salling Group forventer alligevel, at den nye Netto-butik kan stå klar inden udgangen af året. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141