Detail DK Fødevarer DK Fødevarer SE Byggeri DK Møbel DK Plejesektor
 

Smørrebrød er hipt igen

- Af Henrik Denman, Dansk Handelsblad

Det klassiske, danske smørrebrød er vendt tilbage og er ved at blive mere hipt end nogensinde.

Arla Foods mærker, at danskerne på ny tager smørrebrødet til sig. Smørrebrødet vinder frem i mange afskygninger, både smørrebrøds-forretninger og supermarkeder har stigende salg, og flere danskere efterspørger et godt stykke smørre-brød, der er lækker og sund mad til hverdag og fest.

Arla Foods sælger ikke blot mere smør, men hos Arla Karolines Køkken, hvis hjemmeside besøges af over en halv million brugere om måneden, har man bidt mærke i smørrebrødets comeback:

Læs også: Efter fedtafgiften: Arla hæver priserne

- Vi oplever generelt en større interesse for smørrebrød og al anden mad, der er retro. Det kan jeg godt forstå, for smørrebrød har mange fordele i hverdagen. Det kan forberedes i god tid, det er let at lave børnevenlige udgaver, og man kan servere et festmåltid af forskellige køleskabsrester, siger Tove Færch, der er opskrifts- og inspirationschef hos Arla Karolines Køkken.

Læs også: Arla donerer 15 tons ost til socialt udsatte

Ifølge livsstilsekspert Birthe Linddal, som er ekspert i fødevareforbrug, hænger smørrebrødets succes sammen med, at det passer perfekt ind i en tid med fokus på nem kvalitetsmad af gode råvarer.

- Smørrebrødet har den fordel, at det egner sig godt til den moderne livsstil, hvor folk sjældnere laver mad selv. Det er supernemt lige at smutte ned og hente et par stykker til madpakken, udflugten, uventede gæster eller den dag, hvor man ikke selv gider lave mad, siger hun.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.932 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ledige pladser til Retail Innovation Day 2015

26. august 2015 00:00
Infocare Service A/S

Du kan nå det endnu! Få et gratis kig ind i fremtiden - tilmeld dig Retail Innovation Day 2015

Kolding Sygehus udstyres med 19 nye brandjalousier

25. august 2015 15:27
Kronborg Sikring

Kronborg Sikring er i gang med et spændende projekt på Kolding Sygehus, hvor der lige nu monteres brandjalousier af bedste kvalitet.

Lad kunderne få gavn af energispare ordningen!

26. august 2015 00:00
Energiauktion.dk

E­nergi­selska­berne skal lade kunderne få mest mulig tilskud til energi spareprojekter. Det vil sætte flere projekter igang hos kunderne, som vel i bund og grund er det E­nergis­pareord­ningen handler om?

24. august 2015
23. august 2015
22. august 2015
21. august 2015
20. august 2015
19. august 2015
18. august 2015