23948sdkhjf

Solceller på hylden i Bilka

Nu vil Bilka have en bid af solcelle-kagen og går som den første detailist ind på markedet for salg af solceller til private.
Salget af solceller i Danmark er steget eksplosivt siden 2007. Derfor går varehuskæden Bilka ind som den første danske detaillist og tilbyder professionelle solcelleanlæg til private husstande.

Positivt med flere større spillere
For de fleste husejere er det forbundet med svære overvejelser og store udgifter at skulle investere i solenergi. Det bekræfter Energitjenesten.dk, der er et gratis og uvildigt tilbud under Energisparepuljen, som administreres af Dansk Energi.

- Når folk henvender sig til os, er det oftest fordi, at de er forvirrede omkring ansøgningsprocesser, restriktioner, nettomålerordning og valg af leverandør. Derfor synes jeg, at det er positivt, at der kommer en øget professionalisme som følge af flere og større spillere på markedet. Ud fra en generel betragtning, siger energivejleder Peter Bolwig.

Komplet løsning af autoriseret installatør
Bilka ønsker at gøre processen fra beslutning til montering så enkel og smertefri som muligt.

- Vi ønsker at tilbyde vores kunder en komplet løsning inkl. montering, tilslutning m.m., hvor der bliver taget hånd om alt af en autoriseret installatør. Samtidig har vi sørget for, at vores butikspersonale er godt rustet til at kunne give en professionel rådgivning omkring solcelleanlæggene. Ligeledes har vi på Bilkas hjemmeside samlet svarene på de spørgsmål, der ofte skaber forvirring, så det bliver mere trygt for kunderne at tage den store beslutning, forklarer Mads Rye Christensen, der er indkøbschef i Bilka.

En sikker investering
Hos Energitjenesten.dk oplever man ofte at boligejerne inden de træffer den endelige beslutning, søger de svar på spørgsmål omkring pris, levetid, og hvorvidt det kan betale sig at investere.

Rådet fra Peter Bolwig lyder:

- Det kan næsten altid betale sig at investere i solenergi på grund af solcellers lange levetid samt de lave renter og afdrag, som vi oplever for tiden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125