Detail DK Fødevarer DK Fødevarer SE Byggeri DK Møbel DK Plejesektor
 

Send til en kollega

Onlinesupermarked satser på discount og økologi

- Af Stefan Buur Hansen

Nemlig.com opruster kampen mod de fysiske dagligvarebutikker ved at satse yderligere på både discount og økologi som nye forretningsområder.

Med en andel på 8 procent af det samlede fødevaresalg i 2011, er Danmark det land i verden, hvor der købes flest økologiske varer pr. indbygger.

Og den kage vil onlinesupermarkederne nu have en større bid af.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver fjerde vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag, udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Nemlig.com har i dag 5.000 varer i sortimentet, som nu udvides på den økologiske front med mere end 700 økologiske varer fordelt over vin, mælk, pålæg, ris, pasta, krydderier, pleje, børne- og babymad og meget mere.

Satser også på discount
Ifølge Jan Møller betyder det, at forbrugerne vælge at handle næsten udelukkende økologisk hos supermarkedet, som slog dørene op på internettet i august 2010.

Læs også: Nemlig.com dropper udleveringssteder på Sjælland

Også inden for discount opruster nemlig.com

Læs også: Netsupermarked udvider

- Vi vil være en stor aktør på dagligvaremarkedet, og derfor skal vi også være med på discount. Det er vi nu på en stor del af vores sortiment, hvor vi er lige så billige som de landsdækkende discount-supermarkeder, siger marketingchef i nemlig.com, Jan Møller.

Han henviser til, at discountbutikkerne i slutningen af 2011 stod for 47 procent af dagligvarebutikkerne i Danmark med en forventning om, at tallet vil stige.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.969 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Forskning rammes i ny finanslov

6. oktober 2015 09:07
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Regeringen lægger i deres fi­nanslovs­forslag op til markante besparelser på forsk­ningsom­rådet. Det rammer bl.a. In­nova­tions­fonden. Men er det den rigtige vej at gå? Nej, mener GTS-foreningen.

Øg dit salg med op til 15 %

5. oktober 2015 13:30
pr trading a/s

NEXT hyldesystem reducerer tiden, der bruges på opfyldning og trimning. Det hjælper med at øge dit salg og du er garanteret synlige og tilgængelige produkter i hele åbningstiden.

Find det billigste el selskab på E­nergiauk­tion.dk

6. oktober 2015 07:59
Energiauktion.dk

Find det billigste el selskab til din virksomhed og spar penge på el regningen. E­nergiauk­tion.dk udfordrer el selskaberne på din virksomheds vegne - og du opnår en lavere el regning!

5. oktober 2015
4. oktober 2015
2. oktober 2015
1. oktober 2015
30. september 2015
29. september 2015