Detail DK Fødevarer DK Fødevarer SE Byggeri DK Møbel DK Plejesektor
 

Onlinesupermarked satser på discount og økologi

- Af Stefan Buur Hansen

Nemlig.com opruster kampen mod de fysiske dagligvarebutikker ved at satse yderligere på både discount og økologi som nye forretningsområder.

Med en andel på 8 procent af det samlede fødevaresalg i 2011, er Danmark det land i verden, hvor der købes flest økologiske varer pr. indbygger.

Og den kage vil onlinesupermarkederne nu have en større bid af.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver fjerde vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag, udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Nemlig.com har i dag 5.000 varer i sortimentet, som nu udvides på den økologiske front med mere end 700 økologiske varer fordelt over vin, mælk, pålæg, ris, pasta, krydderier, pleje, børne- og babymad og meget mere.

Satser også på discount
Ifølge Jan Møller betyder det, at forbrugerne vælge at handle næsten udelukkende økologisk hos supermarkedet, som slog dørene op på internettet i august 2010.

Læs også: Nemlig.com dropper udleveringssteder på Sjælland

Også inden for discount opruster nemlig.com

Læs også: Netsupermarked udvider

- Vi vil være en stor aktør på dagligvaremarkedet, og derfor skal vi også være med på discount. Det er vi nu på en stor del af vores sortiment, hvor vi er lige så billige som de landsdækkende discount-supermarkeder, siger marketingchef i nemlig.com, Jan Møller.

Han henviser til, at discountbutikkerne i slutningen af 2011 stod for 47 procent af dagligvarebutikkerne i Danmark med en forventning om, at tallet vil stige.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.917 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Stemmeurner – valgkasser...

28. maj 2015 09:24
Nilaus-plast

Vær klar til det kommende folketingsvalg d.18/6 og bestil de funktionelle fleksible valgkasser model 1305 og 1310 fra Nilaus-plast.

Kronborg Sikring leverer 100 rullejalousier til CITY2 Staderne

27. maj 2015 10:20
Kronborg Sikring

For nylig åbnede CITY2’s nye madmarked og spisehus, hvor det er muligt at opleve et utrolig fint, stort udvalg og en fantastisk stemning blandt de mange stadeholdere.

Se mulighederne i den bæredygtige fremtid

28. maj 2015 08:37
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Vores klima og miljø er under stor belastning fra flere sider: Affald, forbrug og stigende befolkningstal. Alt peger på, at vi bør gå i retningen af e ...