Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Onlinesupermarked satser på discount og økologi

- Af Stefan Buur Hansen

Nemlig.com opruster kampen mod de fysiske dagligvarebutikker ved at satse yderligere på både discount og økologi som nye forretningsområder.

Med en andel på 8 procent af det samlede fødevaresalg i 2011, er Danmark det land i verden, hvor der købes flest økologiske varer pr. indbygger.

Og den kage vil onlinesupermarkederne nu have en større bid af.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver fjerde vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag, udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Nemlig.com har i dag 5.000 varer i sortimentet, som nu udvides på den økologiske front med mere end 700 økologiske varer fordelt over vin, mælk, pålæg, ris, pasta, krydderier, pleje, børne- og babymad og meget mere.

Satser også på discount
Ifølge Jan Møller betyder det, at forbrugerne vælge at handle næsten udelukkende økologisk hos supermarkedet, som slog dørene op på internettet i august 2010.

Læs også: Netsupermarked udvider

Også inden for discount opruster nemlig.com

Læs også: Netsupermarked vil runde milliarden

- Vi vil være en stor aktør på dagligvaremarkedet, og derfor skal vi også være med på discount. Det er vi nu på en stor del af vores sortiment, hvor vi er lige så billige som de landsdækkende discount-supermarkeder, siger marketingchef i nemlig.com, Jan Møller.

Han henviser til, at discountbutikkerne i slutningen af 2011 stod for 47 procent af dagligvarebutikkerne i Danmark med en forventning om, at tallet vil stige.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.904 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Prækvalificeret til "Ombygning Club Danmark Hallen"

27. februar 2015 11:00
Dansk Halbyggeri A/S

Sammen med Vesti Olsen & Hansen A/S er Dansk Halbyggeri A/S blevet prækvalificeret til "Ombygning Club Danmark Hallen", arbejdet består i nedrivning og ombygning af eksisterende idrætshal.

Er du klar til den kommende messe?

26. februar 2015 10:20
Expression ApS

Vi har sammensat en fin standløsning til dig, og lavet et godt tilbud :) Det er naturligvis fleksibel og let at håndtere :) Kontakt os gerne for flere in­forma­tio­ner....

Samarbejde mellem landbrugs- og banksektor fører til vækst

27. februar 2015 08:56
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Confidential benchmarking på krypteret data vinder indpas i et samarbejde mellem landbrugs- og banksektoren. Teknologien giver resultatet af en beregn ...

25. februar 2015
24. februar 2015
23. februar 2015
20. februar 2015
19. februar 2015
18. februar 2015
17. februar 2015