Detail DK Fødevarer DK Fødevarer SE Byggeri DK Møbel DK Plejesektor
 

Send til en kollega

Onlinesupermarked satser på discount og økologi

- Af Stefan Buur Hansen

Nemlig.com opruster kampen mod de fysiske dagligvarebutikker ved at satse yderligere på både discount og økologi som nye forretningsområder.

Med en andel på 8 procent af det samlede fødevaresalg i 2011, er Danmark det land i verden, hvor der købes flest økologiske varer pr. indbygger.

Og den kage vil onlinesupermarkederne nu have en større bid af.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver fjerde vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag, udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Nemlig.com har i dag 5.000 varer i sortimentet, som nu udvides på den økologiske front med mere end 700 økologiske varer fordelt over vin, mælk, pålæg, ris, pasta, krydderier, pleje, børne- og babymad og meget mere.

Satser også på discount
Ifølge Jan Møller betyder det, at forbrugerne vælge at handle næsten udelukkende økologisk hos supermarkedet, som slog dørene op på internettet i august 2010.

Læs også: Netsupermarked øger kampen mod de fysiske butikker

Også inden for discount opruster nemlig.com

Læs også: Nemlig.com vil sælge mere økologi

- Vi vil være en stor aktør på dagligvaremarkedet, og derfor skal vi også være med på discount. Det er vi nu på en stor del af vores sortiment, hvor vi er lige så billige som de landsdækkende discount-supermarkeder, siger marketingchef i nemlig.com, Jan Møller.

Han henviser til, at discountbutikkerne i slutningen af 2011 stod for 47 procent af dagligvarebutikkerne i Danmark med en forventning om, at tallet vil stige.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.977 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Internettet baner vejen for alt til boligen

27. november 2015 00:00
s360 A/S

Det er blev nemmere at købe nyt til boligen.

Tips & Tricks til Karrieren

26. november 2015 09:50
Profilpartners ApS

Profilpartners deler gerne ud af vores viden, hvis det kan hjælpe jobsøgere. Vi publicerer løbende artikler af varierende længde med værdifuldt indspa ...

Pris indeks for energispare tilskud uge 48

26. november 2015 19:08
Energiauktion.dk

For at skabe gennemsigtighed omkring tilskuddet, der kan opnås ved gennemførelse af energispare tiltag publicerer E­nergiauk­tion.dk et pris indeks for energi spare tilskud.

24. november 2015
23. november 2015
20. november 2015
19. november 2015
18. november 2015