23948sdkhjf

Første i rækken: Aarhus-Kvickly får et ansigtsløft

I løbet af 2022 vil flere Kvickly-varehuse landet over blive ombygget og moderniseret, og den første bliver Kvckly i Åbyhøj i Aarhus.

Butikken vil blive renoveret med komplet nyt inventar, en større delikatesse, ny frugt- og grønt-afdeling og et spritnyt indgangsparti.

Selvom moderniseringen bliver omfattende, så kommer den til at tage hensyn til den daglige drift af butikken, hvorfor forretningen kommer til at holde åbent i hele perioden, der strækker sig fra foråret og forventes afsluttet efter sommerferien.

- Kunderne vil selvfølgelig kunne se, at vi bygger om, men vi kommer stadig til at holde åbent, som vi plejer, og have masser af varer på hylderne. Og så glæder jeg mig helt vildt meget til at fejre det med kunderne og medarbejderne, når ombygningen er færdig, og vi kan vise et nyt og lækkert varehus frem, siger varehuschef Jesper Thomsen.

Planen er, at der skal renoveres flere varehuse landet over, og kædedirektør i Kvickly, Torben B. Andersen, glæder sig over, at Åbyhøj-varehuset inden længe får et ansigtsløft.

- Kvickly Åbyhøj skal være det bedste lokale varehus med et bredt og sundt udvalg af varer, og hvor kunderne kan spare tid, når de handler. Derfor er vi glade for i fremtiden at kunne tilbyde vores kunder i lokalområdet en topmoderne indkøbsoplevelse med vores nyeste koncepter indenfor mad, frugt & grønt og nonfood og endnu bedre plads at handle på, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096