23948sdkhjf

Danske Shoppingcentre og Tesla i nyt samarbejde: Her placeres 16 nye elladestandere

Elbiler vinder større og større indpas i Danmark, og i takt med at antallet af elbiler stiger, bliver det også nødvendigt at øge antallet af elladestandere. 

Det har Danske Shoppingcentre og Tesla besluttet at gøre noget ved, og derfor har de netop lanceret 16 nye elladestandere ved Randers Storcenter. 

Det er center manager i Randers Storcenter, Jacob Hald Christensen, stolt over. 

- Vi er enormt stolte af at være med til at fremme den bæredygtige udvikling for den grønne transport i Randers. Med de nye ladestandere gør vi det lettere for både borgere og besøgende i Randers at lade deres elbil op. 

- Mens vores kunder i Randers Storcenter shopper, spiser, og gør sine daglige indkøb i centret, kan de nu nemt lade deres bil op på en og samme tid, siger han i en pressemeddelelse. 

Det er tredje generation af elladestandere, som er opstillet ved Randers Storcenter. En enkelt stander har en effekt på 250 kilowatt, og det betyder, at man eksempelvis kan oplade strøm til 275 kilometers rækkevidde i en Model 3 Long Range fra Tesla på et kvarter. 

Ladestationen ved Randers Storcenter er den anden af i alt seks nye såkaldte Supercharger-stationer, som Tesla vil etablere i Danmark i løbet af de kommende måneder. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096