23948sdkhjf

Her bygger de spritny Aldi: Nu skal den sælges

Byggeri af ny butik kastet ud i uvished, efter Aldi har meddelt, at man trækker sig ud af Danmark

Læs den originale artikel på nordjyske.dk her

Endnu står kun fundamentet af det, der skulle blive til Hurups spritnye Aldi-butik på 1200 kvadratmeter.

Men med den nylige udmeldig om, at Aldi trækker sig ud af Danmark, er fremtiden for den kommende butik pludselig noget mere uvis.

På den offentliggjorte liste af butikker, der overdrages fra Aldi til Rema 1000, figurerer Hurup-butikken nemlig ikke, og det har sat gisninger i gang på de sociale medier på, hvordan byggeriet på den tidligere slagterigrund bliver påvirket.

Nu bekræfter Louise Wendelbo, kommunikationschef hos Aldi, i en e-mail til Nordjyske, at den nye butik skal sælges. "Som udgangspunkt vil butikken blive bygget færdig [inden salget]", skriver kommunikationschefen videre.

Men uvist er det altså, præcis hvilken dagligvarekæde, der potentielt kunne tænke sig at overtage den funklende ny butik, hvor Aldi slipper.

Aldi har købt sig ind på 6000 kvadratmeter af grunden, der er placeret centralt i Hurup. Efter planen skulle byggeriet af den nye butik stå klar i maj 2023.

Salget af grunden blev annonceret i juni i år, og dengang lød meldingen, at de resterende 7500 kvadratmeter af grunden på længere sigt skal benyttes til boligbyggeri.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095