23948sdkhjf

Coop og FDB samles i én organisation

Efter 10 års adskillelse bliver moderselskabet FDB og forretningen Coop nu samlet under Coop-navnet.
Målet er én virksomhed, hvor godt købmandskab og ansvarlighed udvikler Coop til også i fremtiden at være Danmarks førende detailhandels-virksomhed, oplyser Coop Danmark i en pressemeddelelse.

- Med den nye organisation tydeliggør vi, at vi er en virksomhed, der er ejet af vores medlemmer, forstærker vores ansvarlighedsarbejde samtidig med, at vi selvfølgelig fastholder vores kommercielle fokus. Fremtidens Coop er én sammenhængende organisation med medlemmerne som medejer i centrum, siger adm. direktør Jesper Lien, Coop.

I forbindelse med den nye organisation fratræder FDBs adm. direktør Thomas Bagge Olesen.

- Efter 6 år i spidsen for FDB er min opgave afsluttet. Da jeg overtog jobbet i FDB i 2007 var opgaven at tage dagligvareforretningen Coop tilbage fra Coop Norden og få genetableret et tæt samspil mellem FDB og Coop. Det er blandt andet sket ved styrket indsats på ansvarlighed, lanceringen af medlemsfordelsprogrammet, CoopPlus, etablering af effektiv koncernstruktur, og det har i alt medvirket til, at Coop i dag står stærkt i det danske detailmarked, siger Thomas Bagge Olesen.

- Jeg vil gerne takke Thomas for en stor og engageret indsats gennem de 6 år, han har været adm. direktør for FDB. Han har stået i spidsen for den strømlining, der er gennemført, og som vi nu lægger sidste hånd på ved at lægge FDB og Coop sammen under et fælles navn, siger bestyrelsesformand Lasse Bolander.

Den første brugsforening i Danmark blev grundlagt i 1866.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125