Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Isenkræmmer på Amager: Gaden dør, nettet lever

- Af Redaktionen

Isenkræmmeren på Amager led tab under finanskrisen, men salg via nettet har stået for en stor del af omsætningen.

Heine Mindstrup overtog butikken Isenkræmmeren, som ligger lidt efter Sundbyvester Plads på Amager, fra et ældre ægtepar. Inde i butikken bugner hylderne med alle former for produkter som gryder, blendere og kogeplader, men efterhånden bliver der ikke langet meget over disken. I stedet trives butikken på nettet, hvor produkterne sendes af sted til kunderne, skriver Amager Bladet.

Heine Mindstrup siger, at Isenkræmmeren oplevede store vanskeligheder efter finanskrisen, hvor han mistede megen omsætning, men salg via nettet har stået for en stor del af omsætningen. Han påpeger, at der slet ikke er den trafik på Amagerbrogade, som der var engang; i stedet sker det meste af handlen på nettet.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.901 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Er du klar til den kommende messe?

26. februar 2015 10:20
Expression ApS

Vi har sammensat en fin standløsning til dig, og lavet et godt tilbud :) Det er naturligvis fleksibel og let at håndtere :) Kontakt os gerne for flere in­forma­tio­ner....

Den eneste ansøger er ikke altid den rigtige at ansætte

26. februar 2015 08:12
Profilpartners ApS

Specialisterne hænger ikke på træerne – og det gælder i næsten alle brancher. Men det gør det også svært at finde nye medarbejdere, som både har den rette faglighed og passer ind i virksomheden.

Market Visit Poland Packaging Industry Warsaw, April 9-10th 2015

26. februar 2015 08:40
Udenrigsministeriet

We invite you to participate in the Market Visit program in Warsaw. The Market Visit is a Danish government subsidised program provided by the Trade ...