City Farming Nordic ApS

City Farming Nordic er unikke på sortiment, distribution & service. Vi bringer landmændenes og fiskernes bedste produkter til byens butikker. Vi er stolte leverandører af højkvalitets fiske- og delikatesse-produkter til bl.a. de danske supermarkeder. Vi har specialiseret os indenfor især fiskeprodukter, hvor brands som Sinding og VENDSYSSEL Denmark er to af vores mest kendte og populære brands.

CF Nordic, som vi kalder os selv i daglig tale, går mod strømmen og kræver at råvarerne behandles med respekt. Det gør vi, fordi vi mener, at det er grundlaget for at kunne tilbyde Jer produkter, der smager bedre.

Alle har ret til kvalitet, og vi leverer derfor hver dag vores produkter i butikken, hvor vi gerne vejleder i produkter og sortimentssammensætning

CF Nordic udmærker sig ved at sikre danskerne kvalitet i supermarkederne. Vi mener, at adgang til kvalitets-fødevarer er en ret, alle bør have og tage. Derfor tilbyder CF Nordic et bredt udvalg af højkvalitets fiske- og delikatesseprodukter lavet af kun de bedste og friskeste råvarer.

Vi står inde for vores underleverandørers produktionsmetoder og råvarehåndtering.

CF Nordic forhandler og ejer en bred vifte af velkendte brands, såsom:
- Sinding Food
- VENDSYSSEL Denmark
- Taste of Tokyo
- JK Salater
- Lepo

CF Nordic er etableret af Deutsche See som et led i at kunne videregive Deutsche Sees enorme ekspertise og erfaring, inden for især fiskeprodukter, til det danske marked.

Fakta om City Farming Nordic ApS

Adresse
City Farming Nordic ApS
Korskildemark 4
2670 Greve
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Greve Kommune

Telefon: +45 36465555

Fax: +45 36461490

CVR nummer: DK35669108

Ansatte: 12

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Lars Rødskov
Stilling: Indkøbsansvarlig
Direkte telefon: +45 40780035

Thekla Bischoff

Send til en kollega

0.101