Kategorier
Indryk rådgivning nu!

InfoCare Staffing Services

Tilbydes
Oprettet
Udløber
31. juli 2016
Vi tilbyder den rette person til opgaven.

Konkurrencen om de dygtigste folk inden for it er hård. Det kan være svært at finde de rette kompetencer og endnu svære at fastholde dem. Hos InfoCare hjælper vi din organisation med interim ressourcer til udførelse af alle typer it-opgaver. Alt lige fra projektledelse, systemdesign og implementering til drift og vedligehold. Du kan tilmed lade InfoCare lede ikke blot interim konsulenten men også opgaven.

InfoCare lønner konsulenten (Payroll)
Vi har eller finder konsulenten i overensstemmelse med jeres krav, ønsker samt den pågældende opgave, der skal løses. I denne leverancemodel er InfoCare ikke involveret i opgaven, men varetager udelukkende aflønning af konsulenten på baggrund af fakturering til jer. I leder selv slagets gang på daglig basis på nær personale administrationen.

InfoCare leder konsulentressourcen (Resource Management)
I denne model varetager InfoCare ressourcestyringen og personale administrationen. Leveranceformen er typisk relevant, hvor der er behov for deltids-ressourcer med specifikke kompetencer og konkrete opgaver. Vi sørger for at rette ressourcer er til stede som aftalt. Opgaveplanlægning og styring varetager I selv sammen med konsulenten.

InfoCare styrer opgaven (Delivery Management)
I denne model varetager InfoCare såvel ressource- som opgavestyring og dermed også personale ledelsen. Leveranceformen er oftest relevant i forbindelse med selektiv outsourcing eller outtasking, hvor delelementer af it-driften varetages af InfoCare fra A-Z. Det være sig slutbruger support, onsite support, reparations- og ombytningsservice, vedligeholdsopgaver etc.

Kontakt os på telefon 7012 4400 eller på mail for yderligere information og få en uforpligtende snak om dine muligheder.Udbyder
Infocare Service A/S
Tempovej 27-29
2750 Ballerup
Danmark

Charlotte Steen
Telefon: +45 29238181
Fax: +45 70124300


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.288