Kategorier
Indryk rådgivning nu!

InfoCare Lifecycle Services (ILS)

Tilbydes
Oprettet
Udløber
4. august 2016
For de fleste virksomheder er it noget, der bare skal fungere. Og heldigvis er det også tilfældet det meste af tiden. Men teknologi fejler desværre fra tid til anden! Der kan imidlertid gøres meget for, at det sker så sjældent som muligt, og når det gør, at det har mindst mulig effekt på forretningen og omgivelserne. Derfor tilbyder vi en række servicekoncepter, der vedligeholder og tager hånd om it-infrastrukturen fra vugge til grav.

ILS er et abonnementsbaseret leverance og service koncept, der under ét samler alle anskaffelses-, drifts-, og servicerelaterede elementer i virksomhedens brug af it-teknisk udstyr. Det være sig traditionelt PC udstyr, PoS udstyr, sikringsudstyr, video, print, netværk, mobilenheder og anvendelsessoftware.

ILS kan vælges som en samlet pakke med både ydelser, hardware, software, administration og lignende - finansieret til faste månedlige ydelser over f.eks. 36 måneder, men tilbydes også som enkelt moduler med mulighed for at vælge netop det/de moduler, der er størst behov for.

Servicen indeholder ligeledes konkrete rådgivningsydelser så som løbende assistance til projektstyring, som sikrer, at alle elementer - såvel hardware og software produkter samt leverandører fastholdes i en struktureret projektplan, som sikrer en effektiv drift med høj SLA og god økonomi.

Dine fordele:

Mulighed for at skrue op og ned for omfanget af servicen alt efter dit behov.

Værdien får du ved brugen af udstyret – ikke ved at eje udstyret. (Man skal eje det, der stiger i værdi og leje det, der falder i værdi).

Du betaler kun for brugen af udstyret i den periode, der er optimal i forhold til udstyrets forventede levetid.

Alle omkostninger er indregnet i en fast pris per måned per enhed – hardware, service og support samt finansiering. Du får dermed en transparent økonomistyring.

Kontakt os på telefon 7012 4400 eller på mail så vi kan skræddersy den optimale løsning til dine behov.Udbyder
Infocare Service A/S
Tempovej 27-29
2750 Ballerup
Danmark

Charlotte Steen
Telefon: +45 29238181
Fax: +45 70124300


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.241