Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 
Kategorier
 
Indryk kursus nu!

EGENKONTROL er hjælp til selvhjælp

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse
Et skræddersyet egenkontrolprogram er et effektivt værktøj til styring og dokumentation af fødevaresikkerheden.

RISIKOANALYSE - og skriftlige kontrolpunkter
Mortalin udarbejder en risikoanalyse for din virksomhed. Med baggrund i den udpeger vi de kritiske kontrolpunkter og beskriver dem i et egenkontrolprogram.

De skriftlige kontroller opstilles i et skema tilpasset din virksomhed og daglige rutiner.

GODE ARBEJDSGANGE
Egenkontrol er mere end den skriftlige dokumentation! Indførelse af gode arbejdsgange er en forudsætning for at fødevaresikkerheden ikke sættes over styr.

Den personlige hygiejne og rengørings-standarden i lokalerne er vigtige parametre, når det gælder fødevaresikkerhed. Mortalin hjælper med oplæring af dit personale, så de gode arbejdsgange for bl.a. rengøring og personlig hygiejne fungerer i dagligdagen.


KURSER - også som e-learning
Håndtering og produktion af fødevarer kræver indsigt hos alle medarbejdere.

MORTALIN tilbyder en individuel og motiverende undervisning af dit personale. Det giver dem den nødvendige viden om hygiejne og fødevaresikkerhed, så virksomheden kan opfylde de stillede krav fra kunder og myndigheder.
Skræddersyede kurser, hvor undervisningen sker i virksomheden - på arbejdspladsen, i det arbejdsrelevante miljø - sammen med kollegerne.

Det sidste nye er e-learning. Personalet kan nu tage basiskursus i fødevarehygiejne som e-learningskursus. Derhjemme eller på arbejdspladsen - bestil på www.foedevareakademi.dk

Det gør det nemt for dig som arbejdsgiver at give de nyansatte de nødvendige kompetencer - ingen ventetid, ingen køretid, men al den tid, der er brug for til læring!


REVISION OG OPDATERING
Med en egenkontrolaftale hos MORTALIN får du faste besøg af en fødevarekonsulent. Det sikrer en løbende opdatering af egenkontrolprogrammet og giver gode muligheder for en faglig dialog om fødevaresikkerhed.

LOVGIVNING
Alle virksomheder, der håndterer fødevarer, skal gennemføre egenkontrol
- fx restauranter, cateringfirmaer, institutionskøkkener, kantiner, supermarkeder, slagtere og bagere.

Det kræver et godt kendskab til lovgivningen at leve op til kravene.
MORTALINs konsulenter holder sig hele tiden ajour, så ændringer og nye krav bliver implementeret i din virksomhed.

DOKUMENTATION
MORTALINs egenkontrolprogram indeholder registreringsskemaer og formularer, som forenkler dokumentationen og gør egenkontrol til en let og overskuelig del af din hverdag.



Kontaktinformation
Mortalin A/S
Bråbyvej 74-76
4690 Haslev
Danmark

Per Aaskov Nielsen
Telefon: +45 56365933
Fax: +45 56311969


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen