23948sdkhjf

Nyheder fra Enterprise Europe Network

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 38

HOLIDAY WORLD international tourism trade fairs 2020

16. januar 2020

Matchmaking Business Meetings – MBM Tourism Prague 2020, er blandt et af de største turisme og rejse event i hele central Europa. Eventet afholdes i Tjekkiet 13 - 16/2 2020.

Tøj brand med historie søger partner

15. januar 2020

Portugisisk virksomhed tilbyder tøj og tilbehør udviklet med en historie bag sig. En historie som er en med til at give tøjet nyt liv fra udviklingen af produkter som har en historisk betydning. Virksomheden søger partner eller distributør.

Virksomhed tilbyder skibsdele

13. januar 2020

Rumænsk virksomhed aktiv inden for metalliske marine / skibsdele samt andre feltrelaterede tjenester, tilbyder produktion eller underleverandøraftaler inden for skibsbygning eller industri sektoren, med over 13 års erfaring.

Have møbel producent tilbyder produktionsaftale.

10. januar 2020

Rumænsk have møbel virksomhed søger partner til en produktions aftale på det Europæiske marked. Ønsker jeres virksomhed en ny producent eller søger i bare noget nyt, så kan den Rumænske virksomhed producere lige efter jeres ønske.

Mangler din virksomhed forskellige tape løsninger?

8. januar 2020

Rumænsk producent, der er specialiseret i produktion af klæbebånd, slibende ruller / bælter / børster, løsninger til limning, tætning, mærkning søger partnere for en distributionsaftale.

Mangler i nyt til jeres dametøjsforretning?

6. januar 2020

Mangler din virksomhed et frisk løft med nye vare til din butik? En Rumænsk designer søger netop efter partnere i EU under distributionsaftale. Tøjet er kunstnerisk unikt og har detaljeret håndværk for modeopmærksomme kvinder.

Kvalitetsolie fra Rumænien tilbydes

3. januar 2020

Rumænsk virksomhed tilbyder kvalitetsolie i unikke flasker, som indeholder mange vitaminer, især vitamin E, der formodes at understøtte immunforsvaret. Virksomheden søger samarbejdspartner baseret på en distributionsaftale.

Mangler i TYPO3 eller native iOS-udvikling ?

28. december 2019

En rumænsk SMV med mere end 10 års erfaring som leverandør af softwareudvikling leder efter langsigtede partnerskaber inden for følgende teknologier / rammer: TYPO3, native iOS-udvikling, native Android-udvikling.

Fuld automatisk tekniske løsninger tilbydes.

27. december 2019

Mangler din virksomhed automatiseringsløsninger i fuld skala? En virksomhed tilbyder automatiseringsløsninger indenfor træ bearbejdning, vandbehandling, energi industrien og mælke industrien.

Life-on-Chip Event 2020 Belgium

23. december 2019

Ønsker du at vide mere om det senest udviklede innovationer? Så skal du bestemt deltage i 'Life-on-Chip Conference - Enabling personalized medicine through cross-over innovation'.

Life Science Zurich Impact - The Cause of Health

20. december 2019

Hvad er den egentlige årsag til at sundhed? Det tillader en række forskellige etiske og sundhedsmæssige spørgsmål, som du kan blive en del af. Deltag i Life Science Zurich i Spanien 3 Februar 2020.

S3FOOD Matchmaking event i Asturias, Spanien

19. december 2019

S3FOOD er det første Matchmaking Event (B2B) i Asturias, som giver mulighed for tværnationalt projektsamarbejde inden for fødevareindustrien for at forbedre effektiviteten, kvaliteten, bæredygtigheden af ​​produkter og fødevaresikkerhed.

Undersøgelser viser at netværk hjælper SMVer!!

18. december 2019

I 2019 har 81% af SMVer som har modtaget hjælpe fra Enterprise Europe Network, sparet penge i forbindelsen med at træde ind på et nyt marked.

Skal du med til CEVISAMA Fair i Valencia, Spanien?

17. december 2019

Den 3 - 7 februar 2020 afholdes et gratis netværks event for forskellige sektorer med interesse for teknisk udvikling. Eventet er placeret i Valencia, Spanien, som er grundlaget for fem dage med ideudvikling og match making muligheder.

Producent af specialfremstillede møbler søger agent.

16. december 2019

Med mere end 25 års erfaring inden for møbelvirksomhed, har en producent fremstillet over 12.000 autentiske køkkenmøbler, og søger nu agenter til at træde ind i nye markeder som Sverige, Storbritannien, Danmark, Norge og Finland.

Står din virsomhed og mangler udstyr til produktionen?

15. december 2019

En virksomhed tilbyder fremstillingskapaciteter i rustfrit stål, transportbåndssystemer til produktioner, såsom madvareindustrien og marine sektoren. Virksomheden designer, producere og installere lige det I mangler til jeres produktionsvirksomhed.

Produktionsvirksomhed tilbyder træbearbejdning.

15. december 2019

En litauisk familieejet virksomhed med speciale i træbearbejdning og træprodukter tilbyder produktion under fremstillingsaftale. Mangler din virksomhed produkter som udemøbler, udvendige terrassedele, små dyrehuse, møbelskærme, hegn eller bjælkehuse?

Mangler din byggeplads medarbejder?

14. december 2019

Litauisk firma, der arbejder inden for byggesektoren, tilbyder deres hjælp til din virksomhed med at finde arbejdskraft. Mangler I betonarbejdere, flisemontører, tømrere, metalbygningssamlere, eller rørmontere, så er de klar til at hjælpe.

Vil din virksomhed være med til at gøre honning moderne?

13. december 2019

En litauisk honningproducent fremstiller naturlig honning, en blanding af honning, bær og urtemediciner. Virksomheden har et mål om at gøre honning til et moderne og spændene produkt på marked.

Søger du en producent af veganske og glutenfrie desserter?

12. december 2019

Søger din virksomhed efter en producent, der producerer veganske, glutenfri desserter og snacks, med 100% naturlige ingredienser? En Litauisk virksomhed søger netop nu partner under distributionsaftaler .

En virksomhed tilbyder "break-in" beskyttelses vinduer.

11. december 2019

En litauisk producent af døre og plastvinduer (uPVC) søger distributører, handelsagenter og tilbyder underleverandører aftaler til mulige partnere i Europa og Skandinavien. Deres produkter er uPVC cerftificeret og har "break-in" beskyttelses system.

Mangler din virksomhed nye køkkenprodukter?

10. december 2019

En litauisk virksomhed, der er specialiseret i køkkenmøbler, tilbyder et sort sortiment af produkter dertil, gennem en distributøraftale eller produktionsaftale. Er du designer, eller bygger du huse, så kig også med.

Trykkeri service tilbydes.

9. december 2019

Et trykfirma tilbyder fuldfarveudskrivning og alle relaterede tjenester under fremstillingsaftale, outsourceaftale eller underleverandøraftale.

Producent af emballagemateriale, søger agent!

8. december 2019

En litauisk virksomhed, der fremstillinger emballagematerialer, søger partnere under en distributionsserviceaftale. Produkterne fremstilles på økologisk basis, har god isolering og er modstandsdygtige over for miljøændringer.

Resultater per side:12244896
Side af 38

Fakta om Enterprise Europe Network

Adresse
Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6

9530 Støvring
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 61885300

CVR nummer: DK36274433

P nummer: 1013075189

Ansatte: 14

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Aija Konisevska
Direkte telefon: +45 50103852

Hanne Bregendahl Pihl
Afdeling: NordDanmarks EU-Kontor
Stilling: Senior Projektleder
Direkte telefon: +45 61885307

Mia Dupont Nielsen
Afdeling: NordDanmarks EU-Kontor
Stilling: Projekt Asisstent
Direkte telefon: +45 45

Triin Udris
Afdeling: Enterprise Europe Network Sjælland
Stilling: Projektkonsulent
Direkte telefon: +45 5372 7193

Send til en kollega

0.235