23948sdkhjf

Nyheder fra FHS Scandinavia ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Ren luft i pakkemaskiner giver mindre spild

29. marts 2022

Hvis luften i og omkring pakkemaskinen er uren, opstår der holdbarhedsproblemer og unødigt spild – hvilket både er skidt for virksomhedens økonomi og miljøet generelt

Ses vi på Frugt & Grønt messe i Berlin?

28. marts 2022

3.300 udstillere og over 72.000 faggæster var repræsenteret på Fruit Logistica messen i 2020. Producenter, leverandører og andre med interesse inden for Frugt og Grønt kommer fra hele verden og skaber gode kontakter.

Spar 39% energi med UVC i ventilation – og få ren luft oveni

11. januar 2022

Ved at installere UVC i Aircondition og ventilationsanlæg reduceres risiko for dannelse af biofilm, som ellers medfører øget energiforbrug. Samtidig reduceres risikoen for at mikroorganismer fra biofilmen spredes via luften til mennesker og produkter

Vi bruger norsk erfaring fra fiskeindustri i listeriakamp

6. december 2021

Mange fiskeproducenter kæmper med listeria. Men med FHS Scandinavias listerialøsninger får producenterne en effektiv måde at reducere listeria på.

Listeriaspredning i oste-, kød- eller fiskeproduktion

19. november 2021

Når almindelig desinfektion af køle- /frysetunneller og kølefordampere IKKE er tilstrækkelig mod listeria

Ny mand i teamet og FHS på Hi Messe 2021

4. oktober 2021

Det bliver godt at komme på messe igen. På billedet ses FHS Scandinavias nyligt ansatte salg- og serviceteknikker Dino K. Jannsen i gang med at sætte standen op.

Her finder du 21 cases med stærke hygijneløsninger

23. august 2021

Mon du har set vores 21 cases på hjemmesiden? Faktisk gemmer vi på mange gode ideer til, hvordan man løser mikrobiologiske udfordringer i fødevareindustrien.

Sådan undgår du stort spild på blomster

11. august 2021

Det er et kendt problem i blomsterbranchen at de blomster, der bliver leveret til butikkerne, kan være af svingende kvalitet og holdbarhed. Det kan ende med at blomsterne bliver destrueret, og det koster distributøren mange penge.

STOP madspild allerede på Frugt og grøntlageret

11. juni 2021

De største udfordringer på frugt- og grøntlagre er ethylen, skimmel og støvpartikler i luften. De færreste er dog opmærksomme på, at luften enkelt og billigt kan holdes ren ved at bruge ionisering.

Hvad gør ionisering for luften i fødevarevirksomheder?

19. april 2021

Som svar på overskriften: "Det sparer virksomheden for mange penge, tid og kemi!" Ved at rense luften for f.eks. skimmel og gær med ionisering, foregår desinfektionen 24-7 og nedlukning, rengøring og madspild kan reduceres væsentligt.

Vil du vælge transportbånd med eller uden UVC?

23. marts 2021

Grafen viser at båndet med UVC har en meget lav kimbelastning. UVC-anlægget har generelt en mere effektiv driftshygiejne, da UVC sikrer et lavt kimtal gennem hele dagen.

Ionisering i modningsrum mindsker madspild med op til 75%

2. marts 2021

Temperatur og fugtighed i klimarum er velkendte udfordringer, som medfører skimmelvækst. Skimlen findes først i luften og senere kontaminerer produkterne via skimlen i luften. Derfor kan ionisering mindske spild og optimere produktionen væsentligt.

Ny stærk profil som salgschef hos FHS Scandinavia

30. oktober 2020

FHS Scandinavia oplever større vækst i såvel Danmark som i andre markeder og styrker nu teamet med en stærk profil.

Antibakteriel gulvbelægning virker også mod Covid-19!

29. oktober 2020

Men hvor længe og hvor godt virker det? Antibakterielle måtter og gulvbelægning er nu Covid-19 testet og testen viser, at de kan reducere risiko for kontaminering med 97%.

UVC i kølefordampere mod Covid-19 virker!

14. august 2020

I maj blev et stort slagteri i Tyskland ramt af Covid-19 og over 1500 medarbejdere blev smittet. Der blev iværksat en undersøgelse for at finde årsagen til den enorme smittespredning. Kølefordampere viste sig at spille den vigtigste rolle.

UVC er ikke bare UVC!

10. august 2020

I den seneste tid har der været stor fokus på UVC og corona i forhold til effekt, men også i forhold til at forbrugere og ikke-professionelle har fået øjenene op for UVC´s evne til at desinficere. Vigtigt er at UVC kræver viden.

FHS Scandinavia søger salgschef

5. august 2020

FHS Scandinavia ser frem til en tid med øget fokus på hygiejneløsninger og søger derfor en salgschef med erfaring og netværk blandt de danske fødevarevirksomheder.

Lad os holde dit modningsrum skimmelfrit i sommerferien

9. juni 2020

UVC-lys er den mest kendte teknologi til desinfektion, men før vi går på sommerferie vil vi gerne fremhæve en teknologi, som gang på gang viser sig at give overbevisende resultater : Ionisering.

Beskyt simpelt de mest udsatte steder mod virus

1. maj 2020

Et helt enkelt produkt - Antibakterielle Pads - kan elimere mikrobiologi, som du ellers ville overføre via dine hænder, når du f.eks. åbner eller lukker døre uden håndtag. Op til 99,9% af mikrobiologien fjernes.

LED-UVC desinficerer computer, værktøj og mobil effektivt!

20. april 2020

I denne corona-tid har alle ekstra fokus på at holde arbejdsgenstande fri for virus. Specielt de genstande, som vi har i hænderne mange gange i løbet af dagen, og som ikke kan tåle væske.

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

27. marts 2020

Information til alle, der allerede har UVC og/eller ionisering installeret i luften. Og til andre, der kan have interesse. Med link til forskning om UVC og virus.

Nyt salgteam til hygiejneløsninger

24. januar 2020

"Salgsteamet samlet til træning om FHS konceptet og hygiejne løsningerne med UVC lys, ionisering og ozon samt de antibakterielle gulvbelægninger”

FHS Scandinavia har fået ny hjemmeside - få indblik og overblik over bæredygtige hygiejneløsninger

14. august 2019

Har du mikrobiologiske udfordringer i din virksomhed?

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om FHS Scandinavia ApS

Adresse
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby

Region
Danmark
Syddanmark
Assens Kommune

Telefon: +45 27626173

CVR nummer: DK33963440

P nummer: 1017192147

Kontaktpersoner

Bjørn Parelius
Steen Søndergaard
Direkte telefon: +45 60353001

Send til en kollega

0.11