23948sdkhjf

Nyheder fra Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Hejs af glas med vakuumsug til villa i Vejle

16. august 2022

Hejs af glas med vakuumsug er en af vores kernekompetencer i Knud Gade. I dag har en af vores dygtige kranfører balanceret et nyt, flot sprosset vindue på plads i en villa i Vejle.

Skurvognsby flyttet til ny lokation på Havneøen

7. august 2022

KG Hansen er hovedentreprenør på opførelsen af det nye Zleep Hotel på Havneøen i Vejle. For at få plads til næste etape af byggeriet er skurvognsbyen flyttet til en ny placering. Den opgave blev løst af Knud Gade A/S.

Knud Gade A/S søger lastvognsmekanikker/smed til Vejle

22. juni 2022

I Knud Gade A/S søger vi en lastvognsmekanikker/smed til vores værksted i Vejle. Jobbet er for dig, der har ambitioner om at arbejde med lastbiler og kraner, avanceret hydraulik og udfordrende elektronik.

Knud Gade A/S søger kranfører til stor kran

4. juni 2022

Knud Gade A/S i Vejle søger en ansvarsbevidst, engageret og servicemindet kranfører med kran E certifikat.

Sengetrailer kom ikke sovende til succesen

10. maj 2022

Specialtransport og montage af 5 meter høje moduler kræver både det rigtige grej, et dygtigt mandskab og en snørklet ruteplanlægning uden broer.

Knud Gade A/S har fået nye hestekræfter

3. maj 2022

Der er trillet en ny lastbilkran ind i vognparken hos Knud Gade A/S i Vejle. Det nye køretøj er en Volvo FH med en EFFER 685 kran, der har 34 meters rækkevidde.

Fra grøn lærling til fast job i transportbranchen

26. april 2022

René Hartvig Nielsen har været voksenlærling i Knud Gade A/S. I dag er han fuldtidsansat og kører med blandt andet containere og jord. I serien af medarbejderhistorier fortæller han om sin læretid og arbejdsdag.

Kørselsleder/kørselsdisponent søges til Knud Gade i Vejle

15. februar 2022

Har du solid erfaring som kørselsleder eller kørselsdisponent? Til en nyoprettet stilling hos Knud Gade A/S i Vejle søger vi en ny kollega, der kan se sig selv i et afvekslende job med masser af ansvar.

Kranfører med kran E certifikat søges til Vejle

2. februar 2022

Knud Gade A/S i Vejle søger en ansvarsbevidst, engageret og serviceminded kranfører med kran E certifikat.

Kørselsdisponent søges til Knud Gade A/S i Vejle

28. december 2021

Vi har travlt og søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren kørselsdisponent til vores kontor i Vejle. Vi kan tilbyde en spændende mulighed med masser af ansvar, og hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

Job: Chauffør/kranfører søges til Vejle

17. november 2021

Knud Gade A/S søger en ansvarsbevidst, engageret og serviceminded chauffør/kranfører. Du vil blive en del af vores team med 37 fagligt stærke kollegaer.

Chauffør søges til Scania hejse- og entreprenørbil

25. maj 2021

I Knud Gade A/S i Vejle har vi travlt. Vi udvider derfor igen medarbejderstaben og søger en stabil og ansvarsfuld chauffør til en Scania hejse- og entreprenørbil.

Kørselsdisponent søges til Knud Gade A/S i Vejle

15. april 2021

Vi har travlt og søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren kørselsdisponent til vores kontor i Vejle. Vi kan tilbyde en spændende mulighed med masser af ansvar, og hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

Knud Gade i Vejle søger chauffør til hejse/entreprenørbil

8. april 2021

I Knud Gade A/S i Vejle søger vi en stabil og ansvarsfuld chauffør. Vi mangler den rette mand til en Scania hejse/entreprenørbil. De primære opgaver er tømning af containere og kørsel af jord/grusmaterialer.

Hejs og montering af glas til butiksfacade

7. april 2021

Knud Gades 40 t/m lastbilkran var onsdag før påske på arbejde i Assens på Fyn, hvor den hejste og monterede glasfacader til en dagligvarebutik på Nørre Allé.

Knud Gade A/S har købt ny lastbilkran

2. april 2021

Onsdag eftermiddag trillede Knud Gades nye Volvo FH med en 58 t/m Palfinger kran med en rækkevidde på 35 meter ind på Englandsvej 3 i Vejle. Den nye kran supplerer en i forvejen solid vognpark, der nu tæller 25 lastbilkraner.

Altaner hejst på plads i gågade i Vejle

24. marts 2021

Knud Gades 175 t/m lastbilkran var søndag på job i en Vejles hyggeligste sidegader, hvor altaner blev hejst hen over hustagene i Vissingsgade og firet ned i baggård.

Chauffør/Kranfører søges til Knud Gade A/S i Vejle

19. februar 2021

Knud Gade A/S søger en ansvarsbevidst, engageret og serviceminded chauffør/kranfører.

Ny Volvo trækker med Hardox tiptrailer

27. januar 2021

Knud Gade A/S har sendt en ny 3-akslet Volvo trækker med en 4-akslet tiptrailer ud på de danske veje. Tiptraileren har en kasse i ren hardox. Det gør den velegnet til grove opgaver.

Ny Scania med Palfinger kran skal hejse for byggebranchen

4. november 2020

Knud Gade har sendt en ny Scania med en Palfinger kran og flyjib ud på de danske byggepladser. Den nye kran skal især hejse tagpap, isolering og andre tagmaterialer for tagdækkere og hejse og montere glas for glarmestre og facadevirksomheder.

KG Mobilkraner samlede Hoffmans 750 tons mobilkran

28. september 2020

20 lastbiler. Så mange brugte tyske Hofmann på at transportere alle delene til deres LTM 1750 mobilkran til sitet ved Bøvling Bjerg, hvor mobilkranen skulle nedtage en landvindmølle.

Job: Kranchauffør søges

13. august 2020

Knud Gade A/S søger en stabil, ansvarsfuld og erfaren kranfører og maskinbakser med kran E certifikat.

Job: Chauffør til hejsebil søges

12. august 2020

Knud Gade A/S i Vejle søger stabil og ansvarsfuld chauffør. Vi mangler den rette mand til en af vores entreprenør/hejsebiler. De primære opgaver er tømning af containere og kørsel af jord og grusmaterialer.

Hejs og montering af vinduer med C10 minikran

8. juli 2020

Knud Gades kompakte og stærke bæltekran har endnu engang bevist sit værd på en byggeplads med begrænset plads, hvor det ikke var muligt at benytte en lastbilkran.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Adresse
Knud Gade Vognmandsforretning A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75820355

Fax: +45 75720770

CVR nummer: DK14257233

P nummer: 1000708906

Kontaktpersoner

Martin Gade
Stilling: Direktør
Morten Gade

Send til en kollega

0.141