23948sdkhjf

Sig farvel til Inno-Pro og hej til fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Innovationsnetværket for Produktion (Inno-Pro) ophører ved årsskiftet og afsluttes med en gratis konference d. 6. december med oplæg om, hvilke teknologier, tilgange og metoder, danske produktionsvirksomheder kan få gavn af i fremtiden.

Innovationsnetværket for Produktion har siden 2014 bidraget til forbedringen af danske virksomheders konkurrenceevne ved at gøre den nyeste viden om avanceret produktion tilgængelig for danske produktionsvirksomheder.

Siger farvel med konference

Inno-Pros projektperiode udløber den 31. december 2018, og i den anledning afholdes en afsluttende konference under temaet ”Fremtidens produktionsvirksomhed”, hvor deltageren kan blive opdateret på, hvilke teknologier, metoder, tilgange og faldgruber, man skal være opmærksom på i fremtiden som produktionsvirksomhed.

Konferencen afholdes på Teknologisk Institut i Aarhus, der er en af partnerne i Inno-Pro. De resterende er, udover CenSec, Aalborg Universitet, Alexandra Instituttet, DTU Space og FORCE Technology.

Erfaringer præsenteres i løbet af dagen

Partnerne har hver især haft ansvar for udviklings- og innovationsprojekter i forbindelse med Inno-Pros aktiviteter, og erfaringerne fra disse projekter vil indgå i dagens oplæg.

Læs mere her

Billede: Teknologisk Institut

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.091