23948sdkhjf

Gerflor DLW har leveret 8.000 m2 akustik linoleumsgulve til Europaskolen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gerflor DLW Denmark A/S

Gerflor DLW blev valgt til leverancen af 8.000 m2 akustik linoleumsgulve til Europaskolen, fordi gulvet har en meget høj trinlydsdæmpning, og fordi det organiske materiale harmonerer rigtig godt i et miljø med mange børn.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter roser gulvløsningen
 
Arkitekt, Henrik Strømsvik fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter roser gulvløsningen: ”Den lever op til vores ønske om at trække byen og området ind i skolen. Den mørke farve har en stor indvirkning på den oplevelse, som vi ønsker at skabe, og så er Gerflor DLW akustik linoleumsgulve bare en rigtig god løsning til læringsmiljøer, hvor der er store krav til lyddæmpning. En anden ting, som vi har vægtet er, at det er et organisk materiale, der miljømæssigt er godt, og samtidig er det robust og patinerer pænt. Jeg er meget tilfreds med løsningen.”
 
Gerflor DLW løsning sænker lydniveauet
 
Gerflor DLW’s akustik linoleumsgulve sænker lydniveauet med 18dB, og er en af de bedste løsninger på markedet. Det lever op til BR10 og er et organisk, slidstærkt produkt. AG Gulve A/S har udlagt gulvet
for BAM Danmark A/S og direktør, Henrik Ancher udtaler: ”Gerfloor DLW har nogle gode produkter i pæne designs og farver, og så er både levering og økonomi i orden. Dertil kommer, at vi har et rigtig godt samarbejde med dem, som vi har haft i mange år.”
 
Europaskolen i Carlsberg Byen
 
Den nye Europaskole, som er beliggende i Carlsberg Byen rummer 900 elever. Den er opført af Carlsberg Byen og er en folkeskole drevet af Sankt Annæ med både danske og internationale elever. Børn af EU-ansatte og udlændinge, bosat i Danmark prioriteres, men det er også tanken, at skolen skal have danske elever.
  
Fakta
 
Bygherre:                                           Carlsberg Byen
Arkitekt:                                              Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S og NORD architects
Totalentreprenør:                              BAM Danmark A/S
Gulventreprenør:                               AG Gulve A/S
Gulve:                                                  Gerflor DLW A/S

Se produktet her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gerflor DLW Denmark A/S

Naverland 8
2600 Glostrup
Danmark
Gerflor DLW Denmark A/S

Send til en kollega

0.063