23948sdkhjf

FlexPOS kassesystem er klar med intuitiv selvbetjening

| Medlemsnyhed | Indrykket af FlexPOS ApS

FlexPOS udvider systemet med endnu et modul: selvbetjeningsmodulet. Amero har været med til at udvikle det nye selvbetjeningsmodul, som bl.a. bruges hos VIA University Colleges.

Løsningen er en medarbejder værd i tid

”Jeg tror, vi sparer en hel medarbejder på ikke at gå ud til kassen i tide og utide for at betjene kassen.”, fortæller Anette Jensen, som er kantineansvarlig og fortsætter ”Det tager jo også tid, at blive afbrudt i sit arbejde hele tiden, så det er en super løsning, at eleverne selv kan betale for deres kaffe, slik og andre småting.”

I foråret vandt Amero udbuddet på betalingsløsning i kantine og butik hos VIA University College. Løsningen skulle inkludere selvbetjeningskasser, hvilket blev løst med Selvbetjeningsmodulet. Gennem dialog mellem VIA University College, Amero og FlexPOS VIA University College en tilpasset løsning, samtidig med at selvbetjening kan tilbydes til nuværende og fremtidige kunder, som ønsker det.

Kan bruges uden instruks

Hos VIA University College i Aarhus C har kantinen også selvbetjeningskasser – her er de endda integreret med en vægt, som er bygget ned i de specialdesignede borde.

”I Aarhus C havde vi ikke engang givet personalet instruksen til selvbetjeningskasserne, inden eleverne var i gang med at bruge det. Så man må sige, at det er intuitivt!” fortæller Camilla Carlsson, teknisk projektlejer fra Amero.

Sammen er vi stærkere

VIA University College er et stort projekt med mange kasser og flere lokationer, samt et af de første offentlige udbud Amero tog på sig. Det krævede koncentration og energi at komme igennem udbudsrunden, men det betalte sig, da Amero vandt både butik- og kantineinstallationerne.

”Vi havde tungen lige i munden og nogle lange dage det første stykke tid, men det har været det hele værd i form af erfaring og allervigtigst en glad kunde. Det var vigtigt for mig, at FlexPOS var ombord fra start, så vi kunne gennemtænke løsningen sammen og sideløbende løse eventuelle problemer med det samme.” fortæller Kasper Smith, adm. direktør hos Amero.

 

Læs hele artiklen her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FlexPOS ApS

Ved Lunden 10-12
8230 Åbyhøj
Danmark
FlexPOS ApS

Send til en kollega

0.078