23948sdkhjf

CTcoins kønummerstandere er en del af den gode kundebetjening i Lagkagehuset

| Medlemsnyhed | Indrykket af CTcoin Danmark A/S

Lagkagehuset er en succesfuld virksomhed med mere end 70 bagerbutikker fordelt over hele Danmark. Virksomheden har valgt CTcoins trådløse kønummerstandere til deres butikker.

De fleste forbinder bare et køsystem med en digital version af den gamle rulle med numre. Men køsystemer er meget mere end det. CTcoin har stor succes med sine prisbillige systemer, fordi de både er indbegrebet af smukt design og leverer uovertruffen funktionalitet. Ud over at kalde på kunde nummer 47, indeholder systemet et omfattende rapporteringssystem, der fortæller, hvor længe kunder står i kø, hvornår på dagen og ugen der er behov for ekstra bemanding eller måske færre på arbejde. Systemet kan styre åbning af nye kasser, og køstanderne kan aflæses centralt, så man kan holde trit med alle forretninger i en kæde. Systemet holder også styr på om en kunde i en kø er gået fordi ventetiden var for lang. CTcoins kunder tæller i dag bl.a. bagere, cykelsmede, brillebutikker, politi og kommuner.

Kontakt CTcoin for demo eller blot en uforbindlig snak om hvorledes vi kan gøre dine kø-kunder om til købe kunder.. Telefon: 63 12 75 40

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CTcoin Danmark A/S

Holkebjergvej 138
5250 Odense SV
Danmark
CTcoin  Danmark A/S

Send til en kollega

0.079