23948sdkhjf

Medalje til Mikkel - udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Svendeprøven er vel overstået for Mikkel Eriksen, som er udlært elektriker den 4. januar 2019 hos EL:CON i Viborg. Den dygtige elektriker opnåede nemlig hele to 12-taller for sin svendeprøve – og det udløser fagets medalje.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk 

»Mine karakterer er bare tal, for det handler om så meget andet og mere, når jeg arbejder som elektriker i det daglige. Men jeg er da super stolt og tilfreds med, at jeg får fagets medalje«, fortæller en glad, nyudlært elektriker.

Blandt andet handler det for Mikkel om, at han har gode kollegaer, et godt sammenhold på arbejdspladsen, og at han får tildelt ansvar til at løse sine opgaver selvstændigt – vilkår han oplever hos EL:CON.

Blandt Mikkels kollegaer er der også bred enighed om, at den unge fyr har nogle talenter, der ligger lidt ud over det sædvanlige: »Jeg tror, vi her taler om EL:CON Viborgs IHC-geni (lysstyring i fx huse), og jeg er helt tryg ved at sende Mikkel ud på alle slags opgaver«, fortæller serviceleder Jan Kristensen, der tilføjer, at Mikkel er én af de få lærlinge, der gennem de sidste par år af sin læretid har kørt i egen servicevogn.

Tekniker Poul Henrik Vestergaard er Mikkels Buddy (mentor): »Mikkel favner alt, han er nok én af de bedste elektrikere, og jeg kan sende ud på alle typer opgaver – dag og nat. Han er utrolig videbegærlig og konstruktiv, og han sætter sig hurtigt ind i tingene«.

Totalrenovering og IHC
Mikkel har gennem det sidste år brugt al sin fritid på at totalrenovere det gamle hus i en naboby til Viborg, som han har investeret i.

Også i dét projekt skinner interessen for teknik og styring igennem: »Jeg sætter stor pris på komfort. Og når jeg har mulighed for at styre varme og lys fra min telefon via smarte IHC-løsninger, så er det da dét, jeg installerer i mit hus«, siger Mikkel med et grin.

Også ude hos sine EL:CON-kunder arbejder Mikkel på at skabe de helt rigtige løsninger, kunderne bliver tilfredse med: »Jeg er god til IHC, og jeg drager nytte af de kurser, jeg har deltaget i, men også egen erfaring med renovering af mit eget hjem«.

Mikkel har netop været 14 dage hos sine kollegaer i Skive for at løse opgaver inden for programmering og skalering: »Jeg syntes, opgaverne var utrolig spændende, og kollegaerne super flinke. Så jeg håber på flere opgaver inden for styring (automation) og industri fremover«.

Poul Henrik tilføjer: »Vi har også fået meget positive tilbagemeldinger fra Skive på Mikkels indsats dér«.

Stort tillykke med en flot svendeprøve Mikkel:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.116