23948sdkhjf

Fokus på sourcingstrategi giver endnu flere kundefordele...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vibocold A/S

Vibocold har igennem 2018 ændret sourcingstrategi, med sigte på, at handle direkte med de større producenter. Et eksempel er samarbejdet med Metalfrio, hvor Vibocold har fået forhandlingen i Europa af det stærke brand Caravell.

En stærk sourcingstrategi, der styrker fordelene for vores kunder og forhandlere
Vibocold har i 2018 ændret sit indkøbsfokus og sin strategi, hvor vi går fra at foretage størsteparten af vores indkøb gennem andre grossister eller handelsvirksomheder til, at indgå strategiske samarbejder med udvalgte markedsledende producenter. Vi har valgt at investere endnu mere i opbygningen af vores professionelle indkøbsorganisation samt opbygge egne testfaciliteter.

Dette gør vi for at sikre:

  • De mest konkurrencedygtige priser for vores kunder
  • Den bedste kvalitet - både produktkvalitet og leveringssikkerhed
  • Optimal udvikling af kundetilpassede løsninger
  • Hurtigere og mere smidig produktudviklingsproces

 
Metalfrio giver Vibocold forhandlingen af Caravell i Norden og Europa
Sourcingstrategien har senest udmøntet sig i et tæt strategisk samarbejde med Metalfrio i Kaliningrad, hvor Vibocold nu har overtaget alt salg i Norden og Europa af det velkendte brand Caravell. Vi har i den forbindelse også overtaget Caravell personale til vores Eksport-team. Key Account Manager Ole Moeslund er mangeårig ekspert i Caravell-salget, og skal styrke salget af markedets førende køle-, fryse- og temperaturregulerende udstyr på vores mere end 40 eksportmarkeder. De verdenskendte Caravell produkter er således kommet tilbage på hylderne hos os igen.
En attraktiv kvalitets-portefølje, der understreger Vibocold’s ambitioner om at skabe succesfuld vækst som markedsledende virksomhed i køleindustrien.
 
Branchens mest komplette set-up
Med tilgangen af bl.a. Caravell-produkterne, distribuerer Vibocold det bredeste og mest moderne køle- og fryseprogram, hvor kunderne kan sammensætte produkterne specifikt til deres behov, og få dem dekoreret til præcis deres formål. Vibocold’s stærke logistik sikrer levering på det aftalte sted til aftalt tid, og forretningen i Danmark understøttes af branchens eneste landsdækkende serviceorganisation for plug-in møbler, med pt. 25 egne servicemontører.
 
For mere information...
Vil du vide mere om fordelene ved vores sourcingstrategi - eller ønsker du information om Caravell produkterne, er du meget velkommen til at kontakte Vibocold´s salgsafdeling.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vibocold A/S

Holstebrovej 101
8800 Viborg
Danmark
Vibocold A/S

Send til en kollega

0.109